Така както прати качулки на КТБ, властта прати качулки и

...
Така както прати качулки на КТБ, властта прати качулки и
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Както прати качулки на КТБ, властта прати качулки и на ”Емко”

Така както прати качулки на КТБ, властта прати качулки и на ”Емко ”. Министърът на стопанската система лъже, той излъга за лиценза. Той лъже по какъв начин е инициирана цялата офанзива против ”Емко ”. Това съобщи някогашният министър на защитата Бойко Ноев. Търсенето под вола теле посредством индустриална дисциплинираност и запазване на муниции е безвластие, добави той пред Нова телевизия.

Атаката продължава.Там се извърши интервенция за пране на пари. Защо не са се самосезирали, че компания " Виефод " трансферира задължения на страна. Това Борисов не го ли знае?, попита той.

Твърдя, че лица и групи с частни ползи употребяват държавната машина, с цел да реализират своите ползи. Продукцията призната от Кинтекс с протокол, споделят, че в този момент не може да се експедира. Това е фрапантно безвластие. Възмутително е, че министър председателят не отделя внимание на това. Не съм чул какво споделя вътрешният министър, който е експерт по беприпаси. Главният секретар пък споделя, че има заплаха от тероризъм....., уточни още Ноев, разяснявайки протичащото се с " Емко " и " Дунарит ".

Нищо няма да завърши. Лицензът ще се върне или не, само че продукцията остава на пристанището. Договорите са върнати. Това, което става с " Емко " и " Дунарит ", това напрежение, което се струпа в страната, няма да ни докара до положително, съобщи някогашният боен министър.

Ноев разяснява и сагата с покупката на изтребители: По стечения на събитията президентът е бил началник на процеса за избора на изтребителите. Той не е знаел, че ще стане президент по-късно. Очевидно е за всички, че към избора има доста въпроси. В интерес на президента бе интензивно да взе участие в разясняването им. Трябваше комисията да получи цялата информация, с цел да се отстранен всевъзможни подозрения за извършване на неверни неща, разяснява Ноев.

Чашата преля, когато държавното управление на Герджиков, назначено от него, оповести победител в състезанието една седмица преди да се смени държавното управление. Това води до подозрения. Според мен Радев претърпя политическа вреда, добави той.

С неналичието на средства за армията и полицията Борисов се е трансформирал в душманин на армията. Не знам дали той схваща това, само че това е необятно публикувано впечатлено измежду военните. От първото му държавно управление до момента парите единствено се режат, а проблемите не се вземат решение. Премиерът би трябвало да предприеме съществени ограничения, с цел да почисти този собствен имидж, разяснява още Бойко Ноев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР