, така и неговият предшественик, бившият папа Бенедикт XVI, са

...
, така и неговият предшественик, бившият папа Бенедикт XVI, са
Коментари Харесай

Ватикана потвърди: Папата се е ваксинирал срещу коронавирус, предшественикът му също

, по този начин и неговият предходник, някогашният папа Бенедикт XVI, са получили имунизацията против ковид, заяви Ватикана в четвъртък.
" Мога да потвърдя, че като част от държавната стратегия за имунизация на Ватикана все още, първата доза от имунизацията за COVID-19 е била сложена на папа Франциск и на папата емеритус ", сподели представителят Матео Бруни.
 Ватикана си купи ледник за ваксини Ватикана си купи ледник за ваксини
Най-малката страна Ватикана си купи ледник за имунизациите на Pfizer и BioNTech против ковид, като упованията са имунизацията т...
На 26 февруари 2013 година Ватикана разгласи, че пенсиониращият се папа Бенедикт XVI ще резервира името Бенедикт, ще се облича в бяло, без мозетата и ще стане прочут като папа емеритус.
Бенедикт е първият папа, който подава оставка от 1415 година насам, когато папа Григорий XII е заставен да слезе от служба, като по този метод приключва Западната схизма. Западната схизма от 1378 до 1417 година е време, когато католическата черква е разграничена и двама разнообразни папи (и двамата определени от един и същи народ) претендират за купата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР