Така и не успя да се случи онзи романс в

...
Така и не успя да се случи онзи романс в
Коментари Харесай

След като не стана с Цецо: Ето кой топли леглото на Виктория от "Игри на волята"

Така и не съумя да се случи оня романс в " Игри на волята ", който мнозина чакаха. Става въпрос за Виктория и Цецо, които споделиха много хубави думи един за различен, а волейболистката даже се разплака, когато видя някогашния си съотборник на монитора на преносимия компютър с обръщение за " сбогом ".

Още, когато бяха в племето на Супергероите, Цецо си мечтаеше да предложения Виктория на среща след шоуто, като си представяше, че двамата ще са облечени хубаво и ще отидат на вечеря. Е, нищо от това не се случи. 

Виж още: Шампанско, заря и банкети след елиминацията на Джаферович! Искат 24 ноември за народен празник 

В изявление Цветан показа, че повече нищо друго не се е случило. " Нямаше друга среща! Виждаме се единствено, като гледаме Игрите с другите участници. Ходим и по почитател срещи, в учебни заведения. Предимно такива неща, само че не и на среща сред мен и нея само - някъде да седнем да хапнем и да пийнем по вино, да се опознаем по-добре. Това не се състоя ", призна риалити звездата.

Въпреки това обаче Виктория има сериозна компания в живота си, с която ще се топлят през дългите зимни нощи. Е, не става въпрос за мъж, само че единствено оня, който не е имал куче, не знае за каква обич става въпрос:

Виж още: Предколедни дарове за богати девойки:Tattstoner се изфука със супер безценен подарък 

 https://www.instagram.com/viktoria_grigorova/

Кученцето е постоянна част от сторитата на волейболистката и оставаме с усещане, че двамата са неразделни. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР