Така и Ал Пачино се изложи на стари години. На

...
Така и Ал Пачино се изложи на стари години. На
Коментари Харесай

Резил на стари години! Нур на Ал Пачино го върза с баснословна издръжка

Така и Ал Пачино се изложи на остарели години. На 83 той стана татко, като майката е едвам на 29 и несъмнено има усет към много по-възрастни мъже. Опасната Нур Алфала забременя от артиста и даже подаде иск за еднолично настойничество над детето. До такова не се стигна, като към днешна дата двамата споделят родителските права над сина си. Макар за физическото развъждане на дребния да се грижи майка му, артистът има право да избран брой визити при него. Съдът разпореди още и солидна прехрана, която би трябвало да изплаща на майката всеки месец.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Noor (@nooralfallah)

С 30 000 $ на месец по-богата ще е младата жена, с цел да съумява да се грижи уместно за наследника си. Освен това еднократни 110 000 $ автоматизирано ще напомпат сметката ѝ. В специфична сметка Ал Пачино ще би трябвало да превежда и по 15 000 $ годишно, като парите ще бъдат употребявани за бъдещото му обучение. Ако пък инцидентно постъпленията в банковата сметка на артиста набъбнат, това ще значи и скорострелно повдигане и на месечната прехрана.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Така на 83 години, когато към този момент би трябвало да се радва умерено на живота, гениалният артист се оказа млад баща, длъжен от съда да заделя значително пари за сина си. Мнозина считат, че възрастта му е била сериозен фактор да натвори такива небивалици. И в случай че на него му се хапва младо агнешко, то агънцата постоянно се оказват вълци в овчи кожи, които, преди малко родили, не се свенят да хойкат и по други мъже.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР