Така хранят болните в най-добрия град за живеене. Това написа

...
Така хранят болните в най-добрия град за живеене. Това написа
Коментари Харесай

Така хранят болните в най-добрия град за живеене в България

„ Така хранят болните в най-хубавия град за живеене ”. Това написа в профила си в обществената мрежа юноша, чийто другар се лекува в бургаската болница, написа trafficnews.bg.
От фотографията излиза наяве какво е сервирано за вечеря на болните там.

„ В найлоновото пликче това не е кока, забравена от Пепи Ваксината-Белото. Сирене е! Курабийка и сирене в пликче за вечеря в Университетската болница в Бургас”, възмущава се будният жител.

Друг другар на младежа в пост под фотографията му отговори с друга фотография, на която е снимана хлебарка върху болнично легло.

Не закъсняха и мненията:

Кристиан Чомаков: Препрати я на министъра на опазването на здравето...опс, то няма и май никой не желае:)

Ralica Velizarova: Геноцид!

Дочка Щилиянова: И в Бургасмед е същото!

Ели Стефанова: В софийски лечебни заведения не е по-добре. В Плевен също! Лични наблюдения!

Asen Stoqnov: Грехота

Elena Dragieva: Кажете на някой да ви снима какво дават против 20 лева за храна дневно в " Дева Мария " във Ветрен. Не знам в УМБАЛ заплаща ли се настрана храната, само че в Девата се заплаща и е наложителна. Отделно внасянето на храна извън е неразрешено. За здравно обезпечени пациенти приказваме, да не си помислите нещо.

Elena Banova: Жалко,че не съм снимала вечерите в СБАЛО-софийската онкологична болница,бивш Национален център по онкология...Ще я разкажа-филия самун, в единия ъгъл плесната огромна лъжица маргарин,встрани от нея-бучка тахан халва...Една кофичка от най-разреденото кисело мляко,направено единствено от изсъхнало мляко-за две дами...Всичко това,като по лист, е от най-вредните храни за онкопациенти...

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР