Така формулиран въпроса е доста любопитен, тъй като едва ли

...
Така формулиран въпроса е доста любопитен, тъй като едва ли
Коментари Харесай

Броят на мъжете влияе ли върху шансовете за брак?

Така дефиниран въпроса е много любопитен, защото надали има статистика по тематиката

Фразата „ омъжи се “ звучи като цел в компютърна игра – „ преминете до идващото равнище “. В посланието „ сътворявам семейство “ има напълно друг смисъл, друга динамичност. Разликата сред „ да се омъжиш “ и „ да създадеш семейство “ е като „ да хвърлиш камък “ и „ да отгледаш дърво “. Може да попитате: „ Омъжена ли сте към този момент? “ – „ Аха! “ Но не може: „ Създадохте ли семейство? “ Защото това е развой, а не деяние. И не се случва единствено в случай че човек е женен или омъжен.

Създаването на семейство става всеки ден, то е нещо живо, което изисква непрекъсната грижа и внимание

Семейството е работа. Създаваме семейство всеки ден, когато ставаме, подготвяме закуска за членовете на фамилията, питаме ги по какъв начин са, по какъв начин са спали, дали се усещат добре, какво желаят за вечеря и по този начин нататък. А от посланието на „ ожени се “ се схваща, че щом се случи, може да се успокоим и да не вършим нищо кой знае какво.

И когато на една жена се зададе подобен въпрос, и тя самата е дейна в търсенето на брачен партньор, да се успокои в дълбините на душата си, тогава тя ще трансформира тази цел в мукавен морков пред носа си. Да се омъжи ще бъде просто тласък да върви напред, да се развива, да върви на семинари, да чете, да я учат по какъв начин да си търси брачен партньор , само че да не вижда оня, който е заслужен, би било щастието на живота й. Понякога е задоволително просто да измененията термина, с цел да се промени и посланието.

И в този момент назад към главния въпрос: Броят на любовниците въздейства ли на възможностите за брак? Не. Шансовете да създадете семейство? Да

Да се ​​омъжиш е елементарно, в случай че в действителност си поставиш цел. Както в оня виц: все някой ще се прецака. А и настоящето развиване на изкуството на операцията е достигнало страхотни висоти.

Семейство може да сътвори единствено оня, който не се е разлял или който, откакто е разлял всичко по пътя на живота, е намерил способи да се събере още веднъж.

Американският психиатър доктор Рос Кембъл откри хубав облик, който да показва процесите в човешката душа – съд на любовта. И разнообразни психолози и психиатри подхванаха тази тематика и я доразвиха.

В детството родителите ни пълнят нашия съд с обич, доколкото могат. Постоянно сме в положение на продан с другите, това е основата на взаимоотношенията. Но се случва по този начин, че първо родителите са дали по-малко обич , в сравнение с е належащо. На второ място, човек от време на време (поради разнообразни причини) има нарушен баланс на „ вземам-давам “. Тогава той дава повече и получава доста по-малко. И един ден остава с празен съд за обич в душата си, заради което стартира да изпитва болежка, боязън и смут.

Защо единствено дамите би трябвало да запазят невинността си преди брака?

Защото, влюбвайки се, дамите дават доста. И когато връзката се срине, дамата е опустошена. Ако е имала доста любовни истории, в случай че е имало доста просто полови сътрудници , тогава дамата е вътрешно опустошена, тя просто няма какво да предложи, няма с какво да го изпълни. Но дамата е тази, която съставлява наличието на фамилията, мъжът е формата и крепостта.

Психолозите също по този начин са разкрили и този модел

Човек избира за другар или сътрудник някой, който има почти сходно равнище на обич в неговия любовен съд. Тоест човек с съвсем празен съд не обръща внимание на човек с цялостен или най-малко на половина цялостен съд за обич. Той търси същия, съвсем празен съд, с цел да … внимание! – да желае от него напълването на неговия съд.

И тогава те стартират известно време да карат с остатъците, да преливат цялото наличие от един съд в различен, само че защото и двамата имат малко обич, нищо не ги държи дружно и съюзът се разпада. Докато някой с цялостен любовен съд среща различен, чиито съд също е цялостен. Заради това те имат доста мощно и крепко семейство.

Какво цялостни нашите съдове за обич?

Като цяло работа върху себе си: психотерапия, религия, намиране на запаси, изпитване на мета-чувства. Ами мъжете, с които сте били? Е, какво да вършиме с тях, те не могат да бъдат задраскани. Остава единствено да им благодарите за всичко, което са ви предизвикали, положително или неприятно. Защото пред вас стои доста по-важна задача – да засадите и отгледате дървото на фамилното благополучие.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР