Така е то - за болшинството от любовниците не остава

...
Така е то - за болшинството от любовниците не остава
Коментари Харесай

Лъжкинята Габриела от "Ергенът" в несвяст: Любовникът футболист скръцна със зъби, заряза я като парцал, за да спаси брака си!

Така е то - за болшинството от любовниците не остава друго, с изключение на да се порадват малко на женените си " обичани ", след което да одобряват обстоятелството, че " принцът " няма да смени своята " кралица ", а те са навън ъф гейм...

Същото е ситуацията през днешния ден с Габриела от " Ергенът " и нейното псевдо " гадже " - футболистът от Лудогорец - Оливие Вердон. Кой знае, в случай че истината не бе излязла нескрито и името на Вердон не се беше разчуло из цялата страна, евентуално той още щеше да мачка чаршафите с Габриела Иванова. Сега обаче брачната половинка му е в нервност, той е в потрес и несъмнено - тегли чертата на аферата си със сестрата на Памела Георгиева.

Преди ден Габриела, очевидно изплашена, излезе с пост в нета, в който обясняваше по какъв начин с Оливие са единствено бизнес сътрудници и по какъв начин почита него и жена му - цялостни нелепости, цялостен цинизъм! Същата тази лъжкиня Габриела ясно и непосредствено загатна името на Оливие в предаването и съобщи, че това е новият й другар, с който се срещнали и усетили химия един към различен малко преди началото на фотосите в Гърция.

Габи даже го придумала да й финансира салон за хубост, само че дали в този момент няма да се елементарни и с него, следва да забележим.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Ергенът Габриела от Ергенът Памела Георгиева Габриела Георгиева Оливие Оливие Вердон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР