Така че, вашият iPhone вече не работи така, както преди.

...
Така че, вашият iPhone вече не работи така, както преди.
Коментари Харесай

Имате проблем с батерията на вашия iPhone? Ето 3 лесни решения

Така че, вашият iPhone към този момент не работи по този начин, както преди. Може би е доста по-бавен или се изключва прибързано.

Добрата вест е, че може да не се наложи да се охарчвате за нов смарт телефон. Проблемът може да е само в батерията на сегашния.

За да ревизирате бързо, потърсете " Батерия " в " Настройки ". В горната част на екрана ще се появи дребна записка, с цел да се уточни дали би трябвало да се подмени.

Ако е нужна замяна, имате 3 варианти: Да се обърнете към Apple, с цел да смени батерията, да платите на експерт, с цел да го направи или да сами да подмените проблематичната част.

 Искате по-дълъг живот на батерията на своя iPhone? Ето няколко съвета
Искате по-дълъг живот на батерията на своя iPhone? Ето няколко съвета

Най-лесните трикове

Ето какво може да очаквате от всеки вид:

Apple да смени батерията на вашия iPhone

Apple ще покрие цената на нова батерия, в случай че е дефектна и телефонът е в гаранция. Новият iPhone е в гаранция единствено 1 година откакто го закупите. Можете да удължите този интервал, като платите за проект AppleCare.

Но в случай че батерията ви демонстрира постоянни признаци на изхабяване, ще би трябвало да платите 79 $ за подмяна от Apple. Можете да изпратите по пощата телефона си до център за ремонт на софтуерната компания или да го оставите в оторизиран сервиз на Apple. И двата разновидността ще отнеме от 3 до 5 дни.

Важно е да се означи, че Apple в края на 2017 година призна, че софтуерната актуализация съзнателно забави по-старите телефони в някои обстановки, с цел да удължи живота на батерията.

За да се поправи, компанията краткотрайно смъкна цената на аварийните акумулатори за iPhone 6 и по-старите модели до 29 $. Цената ще се върне на нормалните 79 $ през 2019 година

 Всичко, което
Всичко, което " точи " от батерията на смарт телефона ви. И по какъв начин да го спрете

Няколко потребни съвета

Подмяна от експерт

Ако не желаете да изчакате няколко дни, по-бърз вид е да употребявате услуга на трета страна, като iCracked или най-близкия сервиз за ремонт на телефони.

Но бъдете деликатни, в случай че позволявате на компании, разнообразни от Apple, да имат барникат из вашия iPhone, в случай че към този момент не е отвън гаранция. Щом " неоторизирано обслужване " отвори вашето устройство, Apple към този момент няма да ремонтира телефона ви гратис в границите на гаранцията.

Ремонт на батерията от друга компания може да ви коства сред 50 и 80 $.

 Как батерията на телефона ни да устоя по през целия ден?
Как батерията на телефона ни да устоя по през целия ден?

Няколко потребни трика

Сами да промените батерията

Ако можете сами да промените батерията си, можете да купите онлайн комплект за промяна на батериите. Комплектите могат да костват към 10 $ в Amazon. Видеоклиповете в YouTube ще ви дадат насоки по какъв начин сполучливо да извършите подмяната.

Но имайте поради: в случай че към момента не сте подменили батерията на iPhone, най-добре е да я оставите на експертите. Apple вгражда батерията на iPhone надълбоко в устройството. Те са налични единствено посредством премахване на гърба на телефона, който се затваря със лични винтове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР