Така че със сигурност не може да се прави извод

...
Така че със сигурност не може да се прави извод
Коментари Харесай

Остана Като Гръмнат! Дъщеричката На Сашо Кадиев Му Сервира Тоталната Изненада! Водещият Не Може Да Си Намери Място, Хекимян Е

Така че сигурно не може да се прави извод за прекомерно честите неявяване на Сашо Кадиев от фамилния дом в Кокаляне, в който той живее с жена си, щерка им, майка си Катерина Евро и пет кучета. И въпреки всичко журналистът работи прекалено много – толкоз, че му се събират по 5 часа сън на денонощие. „ В естествен ден ставам към 7 и нещо, оправям щерка ми за детска градина, мия я, реша я, поставям й фибичка, карам я на детска… ”, споделял е Сашо за началото на всекидневието си.

А то продължава в Би Ти Ви, където дружно с Деси Стоянова водят предаването „ Преди обед ”. След края на ефира Сашо отива в театъра, където има подготовки, след това в най-честия случай има и зрелище от 19 до 21. „ Играя сред 17 и 22 пъти в месеца плюс 22 излъчвания на месец ”,обобщава Сашо Кадиев. И добавя, че даже да би трябвало да играе постоянно във Варна, пътува непрестанно. След края на „ Преди обед ”, което е по обяд, потегля с колата към Морската столица, играе и поема назад към София. „ Вечер играя на плейстейшъна докъм 2 часа, след това отново ставам в 7 и по този начин я карам... ”, подвига плещи артистът. Той релаксира точно с компютърни игри, към които преди време дотолкоз бил привързан, че заниманията с тях заемали съвсем цялото му всекидневие.

Днес няма по какъв начин да е по този начин, защото разполага само с няколко часа вечер за плейстейшъна. Сашо Кадиев си почива и като гледа филми, само че не комедии, както евентуално допускат феновете му, които са добре осведомени с емблематичното му възприятие за комизъм.

Странно, само че актьорът-водещ дори не гледа комедии – просто не го разсмиват. Предпочита фантастики, ужаси, трилъри и екшъни. Иначе могат да го разсмеят може би единствено задграничните стендъп комедианти и шоу стратегии. Обича и да чете лирика. „ Харесват ми Георги Господинов, Константин Трендафилов, сонетите на Шекспир, Робърт Бърнс, Вапцаров... За мен поезията е по-хубава от прозата. Нямам време да пътувам и да вървя по почивки, тъй като нямам закрепен почивен ден ”, споделя Сашо Кадиев. Въпреки натоварения график, актьорът-водещ е благополучен и удовлетворен от живота си. Намира го за съразмерен. Само петте кучета от време на време го нервират. Той е склонен, че е добре за детето да пораства с домакински любим, защото се учи на отговорност и така нататък Но пет кучета?! „ Ужас е. Имаме два джак ръсела, един немски шпиц, едно чихуахуа и едно улично.

Спят у дома, лаят, търчат, мръсно е, миеш им краката, качват се по леглата. Имаме всевъзможни типове косми: завити, прави, разпилени, висящи, дълги и къси, меки и твърди... Не желая кучета към този момент, само че роднините ми желаят и непрестанно взимат нови кучета ”, споделя Сашо Кадиев. Роднините, за които загатва, са всички останали в фамилията му. Най-вече майка му Катерина Евро, която е известна защитничка на животните и нееднократно е приютявала куче в неволя. Именно поради добрината й, домашните любимци в фамилната къща в Кокаляне са единствено пет. И няма никакъв късмет да се раздели с някое от тях, като го подари на другари, да вземем за пример. Катето просто е доста привързана към кучетата си. Така че на Сашо Кадиев му остава само да се надява глутницата да не нарасне, предават от Уикенд.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР