„Така че не изключвам варианти за подобни договорки и продължаване

...
„Така че не изключвам варианти за подобни договорки и продължаване
Коментари Харесай

Калоян Методиев не изключва договорки за избори „2 в 1“ и продължаване живота на служебния кабинет

„ Така че не изключвам разновидности за сходни сделки и продължение на живота на този длъжностен кабинет, тъй като той се държа като всичко друго, само че не и като длъжностен кабинет “, безапелационен бе той.

По думите му поради изборните резултати сега имаме повече въпроси в сравнение с отговори. „ Вкара се още повече напрежение в политическата система, вместо утешение. Това е въз основата на субектите, въз основата на един развой, който стартира предишното лято, на съзнателно дестабилизиране на страната посредством дестабилизиране на партийната й система “, изясни Методиев.

В отговор на въпрос какво цели „ ИТН “ с бързите си и ексцентрични ходове той допусна:

„ Държи да се наложи, да се трансформира в център на политиката в България, да срути системата - те самите споделят, че са антисистемни, и вероятно да отидем на избори, където те вероятно да осъществят още по-голям резултат. Тоест, от началото до дъно в тяхното държание имаме деструкция за акумулиране на повече гласове за себе си. “

Според политолога в посланията и дейностите на „ ИТН “ има разминаване.

„ Не е инцидентно, че това е план, умислен още преди първите избори през април - за осъществяване така наречен референдум през вота на суверена. Това става единствено посредством болшинство в Народното събрание. Е, няма да го получат - и първия, и втория не го получиха. Очевидно се върви към мятане на неуместни оферти, посредством които да не се направи държавно управление - да се отхвърлят, да влязат в ролята на жертви и да отидем на трети избори “, разяснява още Калоян Методиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР