Така че Барби спаси положението, докато всичко около нея пламна

...
Така че Барби спаси положението, докато всичко около нея пламна
Коментари Харесай

Стачки, раздори и Барбенхаймер — неравна година в киното

Така че Барби избави ситуацията, до момента в който всичко към нея пламна в пламъци. Честният роман за годината във кино лентата би трябвало да признае чувството за рецесия, която към момента обгръща промишлеността, но също и триумфа на горещо розовата комедия на Грета Геруиг, която приключва 2023 година, като направи съвсем 1,5 милиарда $ в международен мащаб.

Само в играта на числата това короняса Геруиг и звездния продуцент Марго Роби за кралици на боксофиса. Но техният филм завоюва и другата най-ценена премия от филмовия бизнес: значимо място в самия център на културата. Просто беше належащо доста хора да се снимат по какъв начин пеят „ I’m Just Ken “, след което да разгласяват резултатите онлайн.

Че филмовата промишленост може в този момент да съществува значително, с цел да дава материал за TikTok, е неуместна мисъл. Но тогава, в една толкоз бурна година, за какво киното да е по-малко? Тайната на мястото на филмите като най-продуктивния брак сред изкуство и търговия в историята постоянно е отразявала по-широкото настр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР