Тъжното от това което се случва, е не толкова че

...
Тъжното от това което се случва, е не толкова че
Коментари Харесай

Александър Сиди: Тъжното е, че не разбрахме защо Нено Димов трябваше да е единствения виновен

Тъжното от това което се случва, е не толкоз че Нено Димов е в ареста и е от нашата квотата и така нататък, тъжното е, че не разбрахме, за какво той трябваше да е единствения отговорен. Все си мисля, че не трябваше да се държим по сходен метод с един министър, който в последна сметка не е главния мотор в този развой във връзка с водната рецесия. Това съобщи в предаването на Канал 3 "Беновска пита ", Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация.

"Водната рецесия е причина от доста неточности през годините и в случай че той има някакви дейности, несъмнено прокуратурата ще потвърди неговата виновност, и надлежно съдът ще преценя дали е отговорен или не.

Това обаче, което мога да кажа сигурно, че по време на ръководството на Българска социалистическа партия не са поискали, не са създали, не са подготвили воден цикъл на Перник, т.е. тръбите са в това окаяно положение поради локалната власт, която не си е свършила работата.

Със сигурност мога да кажа и друго, това което съобщи прокуратурата е, да, сигурно има нелегално източване на язовир "Судена " и това нелегално източване се е случило в дните след 7 ноември 2019г Министър Димов разписва, че ВиК може да източи от язовира и да пусне за битови потребности.

ВиК обаче източва половин милион кубически метра вода. Обяснявам си това деяние като чисто нелегално, не си изяснявам обаче за какво шефът на ВиК не в пандиза с Димов ", сподели Сиди.

"Ситуацията наподобява по този начин, като че ли Нено Димов е единствения, който би трябвало да обере пешкира и той е единствения отговорен, тъй като народа желае кръв.

Народа желае кръв защото опозицията всекидневно, вместо да изяснява и да дава другата позиция за ръководството на страната, каквато е логиката на една съпротива, Българска социалистическа партия всекидневно лъжат, пускат подправени вести в обществото, а това нагнетява напрежение, което се отпушва в обществото. ", изясни Александър Сиди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР