Тъжно е, но е абсолютен факт - всеки от нас

...
Тъжно е, но е абсолютен факт - всеки от нас
Коментари Харесай

Защо се провалят връзките ти според зодията

Тъжно е, само че е безспорен факт - всеки от нас си има тресчици за дялане, както се споделя. Единственото нещо, което всеки може да направи самичък за себе си е да изследва своите неприятни черти, с цел да се опита последователно да се трансформира в по-добра версия на себе си.
Открийте чертите, които те вършат кофти гадже и са съществена причина за разпада на твоята връзка, съгласно нашия хороскоп.
ОВЕН
Основната причина за разпадането на връзка ти, преди изобщо да е добре построена, е че от самото и начало не си полагала задоволително грижи за нея. Действала си по начертани единствено от теб проекти, без да си се допитала до индивида насреща. Държала си се, като че ли тази връзка не те интересува изобщо. И това води до нейния край...
СКОРПИОН
При теб всичко стартира прекомерно интензивно. А този огън, който бързо се пали, угасва също по този начин доста бързо. В леглото бяхте страхотни, само че май с това се изчерпа всичко. Не ви доближиха тухлите, с цел да изградите сполучливи взаимоотношения. 
ДЕВА
Понеже двамата бяхте на разнообразни стадии от живота си, не успяхте да намерите верния баланс във вашата връзка. Вероятно в бъдеще ще срещнеш подобаващия човек, с който нещата ще се наредят по верния метод. Няма потребност да насилваш една връзка, в случай че сте прекомерни разнообразни да извършите здрав squz.
РИБИ
Едва ли осъзнаваш, че той никога не е читател на мисли. Какво си мислеше, че може постоянно да знае какво искаш и чувстваш, без да приказваш ли? Не става по този начин. Поне да беше дала някакви дребни признаци на заинтригуваност...
РАК
 Какъв вид другарка си съгласно зодията Какъв вид другарка си съгласно зодията
Навярно към този момент знаеш по какъв начин се отразява на любовния ти живот твоята зодия, по какви мъже си падаш и какво търсиш в леглото. Но, в случай че заприказва...
Още през цялото време, той беше откровен с теб и не инцидентно ти сподели, че не търси съществено обвързване. Твоите упования, че с течение на времето ще те опознае чудесно и ще се получат съществени неща не се оправдаха. Защото ти не остана почтена пред себе си. Повярвай идващия път, когато някой ти каже истината, едвам ти се коства тежка тя.
СТРЕЛЕЦ
Още в началния стадий връзката ти стартира да се задушава. Цениш своята автономия, желае ти се да вършиш неща, каквито ти дойдат на мозъка, само че без да се " вържеш " за него. И когато действителността те удари по главата с чук, ти избяга. Затова си една от зодиите, които остават сами за най-дълго.
ЛЪВ
Наистина си доста заета, да се занимаваш с мъже, които им се желае да са с теб...но не напълно. Така че вярното решение е да прекратиш нещата в точния момент, по твоя самодейност. Имаш самочувствие и то с покритие и допускаме, че няма да останеш сама за дълго време.
 7 знака, че не сте подобаващи един за различен 7 знака, че не сте подобаващи един за различен
Всички към теб са щастливи и главното им развлечение е да разискват трагичните ти връзки и раздели? Не се ядосвай, а намерения дали прочие..
ВОДОЛЕЙ
Двамата рядко оставате сами. Постоянно ходите на срещи с други компании и по този начин и не си изградихте ваши привички и завършения. А ти даже не държеше ръката му на обществени места. Е, честито! Направо го отдалечи от себе си, като по учебник!
КОЗИРОГ
На теб в никакъв случай не ти оставаше време да се видиш с него. Постоянно беше заета...дори и с Фейсбук! Дори се опитваше да си внушаваш, че в случай че той е имал по-голям интерес към теб, щеше да направи по-голямо изпитание. Явно е, че вашата връзка никак не е била от кой знае какъв брой огромно значение и за двамата.
ВЕЗНИ
 Най-често срещаните неточности, поради които завършват връзките Най-често срещаните неточности, поради които завършват връзките
Едва ли в никакъв случай не ви се е случвало да ви кажат, че притегляте за сътрудник такива хора, каквито сте и самите вие. И значително тов...
От прекомерно внимание да не направиш или кажеш нещо неверно, ти не държеше на самата себе си. Нямаше по какъв начин да се получат нещата, тъй като не беше задоволително откровена и отворена към него. 
БЛИЗНАЦИ
Гледаш непрекъснато да е на разстояние от теб, тъй че в случай че ти изпадне нещо по-добро, да не го нараниш. Така че, по-добре изобщо не задълбочавай нещата, тъй като ще носиш по-късно прочувствена отговорност. За страдание, метода ти на мислене не ти носи изгоди, и летиш от цвят на свят като пеперуда.
ТЕЛЕЦ
Трудно се отказваш и слагаш завършек на една връзка, в това няма спор. Но безкрайната ви опърничавост доста постоянно ти изиграва неприятна смешка. В едни здрави взаимоотношения, уважението, разбирателството, компромиса са правила от извънредно значение. Така че, идващия път си вземи поуките и пренастрой себе си по отношение на тези правила.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР