Тъжно е когато публични лица дават лош пример с агресивно

...
Тъжно е когато публични лица дават лош пример с агресивно
Коментари Харесай

УМБАЛСМ Пирогов: Тъжно е когато публични лица дават лош пример на неуважение

Тъжно е когато обществени лица дават неприятен образец с нападателно отношение и пренебрежение към здравното съсловие и структури, се споделя в публична позиция на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " във връзка по мотив абсурда със съветника на Тодор Тагарев - Мустафа Емин.
" Болница " Пирогов " е обслужвала и продължава да обслужва всеки минал прага й пациент по открити, важащи за всички, медицински правила. Всяка форма на експанзия е неприемлива, пречи на естествения темп на работа и е в ущърб както на пациентите, по този начин и на медицинските екипи ", акцентират от незабавния център.
ДУМА напомня, че абсурдът се развихри откакто стана ясно, че Емин е изискал да изведат дете от шокова зала в " Пирогов ", с цел да одобряват неговото. Съветникът на министъра на защитата се е държал надменно и заплашително, описа Неда Диманова - здравна сестра в болничното заведение.
Вчера Емин се оправда, че на смешка е посочил името на здравния министър до момента в който чакал да му предадат документите в " Пирогов ". От администрацията го попитали защо са му книжата и той споделил с подигравка, че ще ги даде на министъра на опазването на здравето. Може два пъти да съм загатнал министъра, само че не като име, а като позиция и то на смешка, описа Емин. Той даже се възмути, че се употребява персонален пост на човек от болничното заведение за публично изказване и прикани да бъде назначена инспекция. Емин даже заподозря, че някой се е ровил в интернет, с цел да разбере кой е той и какъв пост заема. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР