Тъжно е, че президентът Доналд Тръмп не различава правилно и

...
Тъжно е, че президентът Доналд Тръмп не различава правилно и
Коментари Харесай

Пелоси: Тъжно е, че Тръмп не различава правилно и грешно

Тъжно е, че президентът Доналд Тръмп не разграничава вярно и неверно. Това съобщи по време на седмичния си брифинг ръководителят на Камарата на представители на Съединени американски щати Нанси Пелоси, представена от " Ройтерс ".

Тя напомни едно от последните му изказвания - че е подготвен да получи компрометираща информация за политически конкурент от непозната страна. Тръмп разгласи, че ежедневно се среща и беседва с " непознати държавни управления " . Той счита, че в случай че осведоми ФБР за всичко, което се е случило по време на тези срещи, в никакъв случай няма да си върне доверието на нито един водач.

Според Пелоси, това е закононарушение и тя не пропусна да подсети за заключенията от отчета на спецпрокурора Робърт Мълър за " съветската спекулация ".
 Тръмп отбрани скандалния си коментар за компромати от непознати държавни управления
Тръмп отбрани скандалния си коментар за компромати от непознати държавни управления

Срещам се и беседвам с " непознати държавни управления " всеки ден

Пелоси е прочут критик н а президента и постоянно прави остри изявления по неговата политика.

В началото на юни бе обявено, че Пелоси е декларирала пред високопоставени демократи, че желае да види президента Доналд Тръмп " в пандиза ".

Според източниците Пелоси избира Тръмп да загуби на изборите за президент през 2020 година и по-късно да бъде съден за закононарушения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР