Тъжно е, че днес цяла България слуша отново записи. Направих

...
Тъжно е, че днес цяла България слуша отново записи. Направих
Коментари Харесай

Петър Витанов: Видяхме озъбеното лице на българското дясно

" Тъжно е, че през днешния ден цяла България слуша още веднъж записи. Направих си труда и аз да изслушам 5-часовата полемика на Политическа партия ", това разяснява пред кореспонденти евродепутатът Петър Витанов през днешния ден в София.

" Като човек, приключил Юридическия факултет на Софийския университет, ще кажа, че думите за службите и посолствата съставляват състав по Глава 1 от Наказателен кодекс - Престъпления против Републиката. Като евродепутат показвам отвращението си от опита да бъдат употребявани европейски институции и непознати посолства в калните политически битки у нас. Като някогашен държавен чиновник показвам възмущението си от желанието " законно или нелегално " да бъдат направени чистки в границите на две седмици. Като ляв човек ще кажа, че най-сетне видяхме озъбеното лице на българското дясно. В името на властта " шарлатани " и " мафиоти " са подготвени да се прегърнат ", добави той в отговор на журналистически въпроси за обстановката.

Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент взе участие в празничната стратегия за отбелязването на Деня на Африка пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР