Тъжната истина е, но има хора, които не могат да

...
Тъжната истина е, но има хора, които не могат да
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да спрат да изневеряват – класация от 1 до 12

Тъжната истина е, само че има хора, които не могат да спрат да изневеряват, даже на обичания си. И до момента в който някои избират да се концентрират върху най-неверните женски зодии, в реалност мъжете от зодиака също са изцяло способни да изневеряват. Никой не е застрахован – нито ти, нито най-хубавите ти другари, нито обичаният ти ефирен водещ да вземем за пример. И сигурно не обичаните ти звезди.

Има най-различни дейности, които спадат в категорията на изневярата. Вероятно за вас единствено да флиртувате с някой, друг от колегата ви, е невярност. А може и, съгласно вас, единственото нещо, което дава отговор на условията, е пълноценният сексуален акт. Какъвто и да е случай на невярност, е извънредно да бъдеш излъган от индивида, който обичаш. Също по този начин това те кара да развивате проблеми с доверието, които ви карат да се притеснявате за бъдещите си връзки и е по-трудно да допускате хората толкоз доста, тъй като се страхувате да не бъдете засегнати още веднъж.

Основният въпрос е тук за какво има хора, които не могат да спрат да изневеряват и какво ги подтиква да го вършат.

Дали тъй като търсят някой, с който да прекарат живота си – някой, с който имат вяра, че ще бъдат щастливи вечно, и би трябвало да ревизират дали тревата там в действителност е по-зелена? Ако някой може да изневери и не е изцяло благополучен, за какво не приключи това, вместо да съобщи този, с който е?

Изневярата е директно нарушаване на прочувствената или интимната изключителност на двойката, което поврежда връзката. От своя страна това води до раздробяване или загуба на доверие. В последна сметка обаче, без значение какви могат да бъдат разсъжденията, постоянно резултатът е разрушено сърце.

Откъде стартира изневярата?

Повечето изневери стартират с страсти и неистина. Измамниците постоянно ще ви лъжат и ще скрият истината за дейностите си, когато ги попитате. Изневярата може да стартира и с избрани проблеми във връзката. Ако връзката ви прави колегата ви трагичен или интимният ви живот не е толкоз жив, колкото беше преди, сътрудникът ви може да стартира да изневерява. По този метод той желае а откри благополучие или интимна химия с някой различен.

Какви са аргументите хората да изневеряват на сътрудниците си?

Някои споделят, че просто са изпитали потребност, която е трябвало да задоволят, макар преди този момент да са отхвърляли такава опция изрично. Въвлечени в рутината пък, други считат, че промъкването с някой нов ще помогне да оправят любовния им живот вкъщи. Трети се оправдават с въздействието на алкохола – другият се е появил ненадейно и не са знаели по какъв начин да го спрат. Хората изневеряват по разнообразни аргументи – злощастие във връзката, търсене на нови прекарвания, проблеми с несигурността, предпочитание за възмездие или разлюбване. Но каквато и да е повода, постоянно приключва с неразбория.

Как да разберете дали сътрудникът ви е от тези, които не могат да спрат да изневеряват?

Ако вашият сътрудник ви даде някаква причина да вярвате, че ви изневерява, би трябвало да г питате непосредствено. Слушайте и обърнете внимание на метода, по който реагира, тъй като това ще ви каже дали лъже или не. Има и червени знамена, които авансово предизвестяват, че нещо сходно ви грози. Един от сигналните знаци, че някой има податливост да изневери освен един път, а още веднъж и още веднъж, може да е неговият зодиакален знак. Ясно е, че не всеки, който принадлежи към една астрологична група, ще изневерява или не. Изглежда обаче има някои зодиакални знаци, които са по-податливи на изкушения и звездите могат да обяснят за какво.

Хората от коя зодия не могат да спрат да изневеряват? Ето и зодиакалните знаци, подредена от тези с най-голяма податливост да мамят до тези с най-малка:

1. Риби

Сигурно сте сюрпризирани, само че зодията, която най-вероятно ще изневерява, е Риби. Те са чувствителни и прекомерно прочувствени, като реагират на всяка смяна в настроението. Ако той ви е сърдит и е на открито през нощта, може да очаквате всичко. Едва ли обаче той ще приключи връзка, даже в случай че е трагичен. Той просто не желае да нарани половинката си. Затова той може да избере вместо това да кривне от правия път. Тайно той може да се надява да бъде заловен в машинация, с цел да остави другия да вземе решението за разлъка.

2. Близнаци

Близнаците желаят да получават доста в връзките си, тъй че в случай че не можете да му обърнете непрекъснато внимание, той ви откри заместител. Близнаци могат да бъдат много неуверени, тъй че обичат да имат повече благоприятни условия. Ако към момента имат потребност от вас за нещо, те ще ви държат в близост, с цел да го получите. По отношение на зодиакалните знаци, които не са лоялни, Близнаците могат да изневерят, в случай че сътрудникът не може да им даде това, което желае.

3. Везни

Везните са огромни флиртаджии и поради това някои хора се опасяват да имат връзка с тях, евентуално с право. Дори и да с някого, не е гаранция, че това ще спре флиртът. И макар че в множеството случаи е безопасен, от време на време може да стигне много надалеч.

4. Лъв

Лъвът освен е трагичен, само че и обича да е център на внимание от самото начало. Ако не се отнасяте с него като с краля, който той има вяра, че е, и изключително в случай че счита, че не й обръщате внимание, ще го потърси другаде.

5. Водолей

Водолеят може да не изневерява физически, само че е податлив да праща флиртуващи известия на остаряла другарка да вземем за пример. Това постоянно се дефинира като прочувствена невярност, тъй че е несъмнено, че сътрудникът им не би бил доста благополучен, в случай че знаеше, че това се случва.

6. Скорпион

Скорпионът може да ви даде всичко и да бъде най-любящият сътрудник, стига да му покажете, че му отвръщате със същото. Веднъж обаче той разбере ли, че сте му изневерили, без значение какъв метод, всичко завършва. Вие сте изгубили неговата преданост и този знак няма да се поколебае да потърси възмездие.

7. Козирог

Козирогът желае да завоюва допустимо най-вече от любовните си връзки. Той търси благополучие, опора, евентуално и обществен статус. Това несъмнено не е лесна задача и когато той го откри, няма да рискува да го загуби.

8. Стрелец

Стрелецът е нравоучител и не би направил нещо, което да навреди на неговата известност. Не се учудвайте, в случай че при започване на дадени връзки Стрелецът предлага открити отношение и ясно покаже, желае отворена връзка. Когато той е открит и почтен за това, което желае и чака, това не може да се назова невярност.

9. Дева

Девата в никакъв случай не е и помисляла да изневери на индивида, с който е. Това е почтен знак, на който можете умерено да се доверите. В последна сметка, в случай че беше нещастна, Девата би ви споделила и щеше да приключи връзката, вместо да ви изневери. Тя не е почитател на драмата и няма желание да бъде източникът й в личния си живот.

10. Телец

Телецът нормално не изневерява и повода е, че оставането правилно на колегата му носи най-голяма изгода. Да имаш една връзка значи единствено да се постанова да положиш старания с един човек и няма спомагателна сила, която се изразходва за промъкване и измисляне на извинения на място. Да, на Телеца почтено казано въобще не му се занимава с невярност. Това несъмнено е хубаво – егоистично, може би, само че положително.

11. Рак

Ракът е един от най-верните зодиакални знаци и той несъмнено не са от тези, които не могат да спрат да изневеряват. Той дава приоритет на фамилията и не би желал да нарани колегата си. Той харесва да се усеща удобно и несъмнено, а изневярата би го предиздвикала да се усеща обезпокоителен и да е на ръба от самото начало.

12. Овен

Овенът е най-верният и предан на колегата си зодиакален знак. Понякога обаче може да наподобява малко недодялан, защото не демонстрира по най-хубавия метод възприятията си отдадеността си към половинката си. Въпреки това, тази зодия е лоялна до дъно. Освен това тя знае какъв брой извънредно би се почувствала, в случай че тя беше тази, на който изневеряват, и в никакъв случай не би могла да прекара различен човек през това – в никакъв случай.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР