Тъжна и обидна случка от зората на кариерата си сподели

...
Тъжна и обидна случка от зората на кариерата си сподели
Коментари Харесай

Камелия за любовта си: Аз го свалих, той се притесняваше!

Тъжна и обидна преживелица от зората на кариерата си показа фолкпевицата Камелия в предаването " Преди обед “ по bTV. Тя беше предизвикана от водещите поради сцената от сериала " Скъпи наследници “, където певицата играе на себе си и пее, качена върху каруца. " Имам подобен опит обратно в годините, когато не бях толкоз известна “, сподели Камелия. " Бях на една женитба и тя се оказа, че е на стадион. Женят се младежи от един различен етнос и аз съм атракцията. И къде да пея – имаше едно ремарке, на него килим “, описа тя.  

" Аз пея, то се мърда ремаркето. По едно време хващат да ме разнасят като мечка на синджир, да ме пипат роднините. Някой ми дава 2 лв., някой 5 лв. – да има за певицата “, показа със смях тя. Камелия разкри още, че не чествала доста шумно рождения си ден, който бил, малко откакто тя и приятелят ѝ Цветин създали 20 години дружно. Тя още помни по какъв начин се случило всичко: " Самото сва
" Бях по-голяма, известна в града, а момчето се тормози. И аз го придърпах “, сподели тя през смях. Двамата си наели къщурка в Балкана, където били сами и " избухнали “ уместно. Цветин си падал по готвенето. " Аз съм по декорацията и по миенето на чинии. Обичам да мия чинии, по този начин се укротявам “, разкри изненадващо фолкаджийката.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР