Таи Таирович е само на 26 години, но сръбкинята вече

...
Таи Таирович е само на 26 години, но сръбкинята вече
Коментари Харесай

Сръбкиня №1 знае как! Теа Таирович пак показа пищни прелести, но този път я попиляха в коментарите

Таи Таирович е единствено на 26 години, само че сръбкинята към този момент умее много да владее публиката си. Вярно е, че залага на непознати песни и прави непрекъснато кавъри, в това число на български поп-фолк шлагери, само че мацката знае по какъв начин да върти дупе.

Кръшните танци са запазената марка на знойната сръбкиня, която се е отдала на лятна отмора в Хърватия. Именно последната ѝ фотография е оттова, само че в съседката ни също има злобари, които не понасят непознатите триумфи.

Виж още: " Ужасно и вулгарно ": Андреа продължава с излагациите, надмина себе си с видео

Този път Таирович стана обект на рецензии, тъй като имала хубаво тяло. " И аз да се друсах като нея, щях да имам такова хубаво тяло. Аз не мога даже да си шавам веждите ", написа люта потребителка към фотото горе.

Други почитатели на сръбската звезда пишат, че Теа е постоянно разголена. Ние не виждаме нищо неприятно в това. Мацката е млада, упешна в жанра, върти здрави гьобеци, а такива дами не биха изглеждали добре в костюмче на CHANEL. Момичета като Теа носят тежки дубайски аромати, отличават се с пайети, дълбоки деколтета и цепки, които загатват за наличното под полата.

Виж още: Габи от " Ергенът " отпътува за Гърция и свалките започнаха! Не подобен мъж обаче очакваше тя

Изображение: https://www.instagram.com/tea_tairovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР