Тахер Мохамед знае всичко за апетита на хусите за конфликт.

...
Тахер Мохамед знае всичко за апетита на хусите за конфликт.
Коментари Харесай

Войнствата на хусите въвличат размирния Йемен отново в конфликт

Тахер Мохамед знае всичко за апетита на хусите за спор. В продължение на осем години той и фамилията му се криеха, до момента в който йеменските бунтовници обсаждаха техния град Таиз, до момента в който се сражаваха със силите, лоялни на сваленото държавно управление на страната.

Бившият заводски служащ смяташе подкрепяната от Иран формация за агресори в гражданската война, по време на която стотици хиляди хора изгубиха живота си заради борби и заболявания, до момента в който милиони други бяха тласнати още по-дълбоко в бедността.

Сега Йемен е обзет от нови разтърсвания, които опълчиха хусите против Съединени американски щати и техните съдружници, които дадоха отговор на офанзивите на бунтовниците против корабите в Червено море с въздушни удари и наказания. Този път обаче Мохамед „ мощно поддържа “ дейностите на хусите и възхвалява екстремистите за това, че са заели позиция против войната на Израел в Газа.

„ Следващите месеци ще бъдат сложни в Йемен, тъй като Съединени американски щати и Обединеното кралство са против нас, само че това е добре. Най-важното нещо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР