Тъга от раздялата - това е изпитала една от майките

...
Тъга от раздялата - това е изпитала една от майките
Коментари Харесай

Една от майките на разменените бебета: Усещах само тъга

Тъга от раздялата - това е изпитала една от майките на разменените деца в болница " Шейново ". Севда Михайлова споделя какво е възприятието да прегърнеш детето си 5 месеца след раждането му?
Прочетете още
Севда Михайлова и вуйчо ѝ оповестиха, че това е последното им телевизионно изявление. Майката показа, че откакто взела личното си дете, била объркана.

„ Нищо не усещах, имах единствено болежка ”, признава тя. 

Не крие също, че вместо да изпита благополучие от това, че се среща с биологичното си дете, изпитала горест от това, че се разделя с до момента отглежданото от нея бебе.

„ Най-трудният ми миг беше като се разделяхме. Знам, че потегля и беше доста гадно възприятието ”, спомня си Севда. Всеки ден се сещала за този миг. Според нея белегът ще остане за цялостен живот.

Двете майки поддържат връзка и непрекъснато си изпращат фотоси една на друга. Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова фотография.

Спред фамилията желаната сума от 300 000 лв. като отплата за случилото е изцяло естествена.

" Парите ще отидат за децата, да ги изучим, да им купим жилища. Не са ми били парите най-важни, само че в последна сметка заслужаваме да получим отплата ", разяснява дамата.

Тя споделя още, че е получила позвъняване от болничното заведение с извинението, което е очаквала.

" Виновните би трябвало да си получат заслуженото ", споделя тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР