Таен годеж е направила синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска.

...
Таен годеж е направила синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска.
Коментари Харесай

Бившата на Демир Доган се сгоди за друг богаташ

Таен годеж е направила синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска. Червенокосата хубавица е получила предложение за брак от относително новото си гадже - милионера Алекс Ковачев, написа ПИК.

Новината зарадвала най-вече някогашния й кандидат-свекър - Ахмед Доган. Почетният ръководител на Движение за права и свободи в никакъв случай не е харесвал Малкоданска за снаха и направи всичко допустимо да я раздели от сина си Демир Доган.

Алекс Ковачев и Гери са дружно от повече от половин година. За това време известният интериорен дизайнер съумя съществено да завърти главата на Малкоданска, като всеки месец я водеше на друго райско кътче по света.

Именно на такова място Гери е получила предлагането си за брак, шушукат в коридорите на Нова. По време на ваканцията им на остров Сицилия, Ковачев й подарил голям букет с червени рози, в една от които се криел и годежният пръстен.

Веднага откакто влюбените се върнали от Италия, Малкоданска срещнала родителите си с Алекс, който публично изискал ръката й. Засега няма планувана дата за женитба, като се допуска, че двойката ще изчака най-малко до другата година, с цел да приготви грандиозна гала.

Българската Никол Кидман съзнателно крие щастливата вест, с цел да не нервира някогашния си Демир Доган, който имал много раздразним темперамент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР