Таен агент в Ергенът“ е натоварен с мисията да слухти

...
Таен агент в Ергенът“ е натоварен с мисията да слухти
Коментари Харесай

Разкриха таен агент в „Ергенът“! Вижте коя участничка има мисия от продукцията



Таен сътрудник в „ Ергенът “ е претрупан с задачата да слухти и снася информация на продукцията по отношение на протичащото се в моментите, в които камерите не работят. Това твърди известна влогърка, която е психоаналитик и прави психопрофили на участничките. Тя е безапелационна, че от продукцията са си вкарали собствен човек, който зорко да следи ежедневните кавги и препирни сред девойките и да „ пее “ на сценаристите по този начин, че да не остава нищо прикрито покрито за фена.

Кой е двойният сътрудник? Това е момичето, което минимум се откроява измежду останалите, в никакъв случай не влиза в спорове и постоянно е непряк наблюдаващ в свадите. Тя постоянно получава рози от Виктор Стоянов, въпреки очевидно той да няма благосклонности към нея и за 15 излъчвания да са разговаряли единствено един път.

Става въпрос за Карина Ленкова. 31-годишната участничка постоянно стои в сянка и неслучайно феновете я дефинират като неугледна и скучна. Всъщност това е част от задачата й – Карина не трябва да се набива на очи нито на участничките, нито на феновете, а още по-малко – на Виктор.
  Тя би трябвало зорко да следи връзките сред останалите девойки в профил и да осведоми продукцията, с цел да се разгърне оптимално сюжета и да не остава нищо прикрито отвън камерите.

На самия Виктор пък е казано, че би трябвало да й дава рози до края на предаването, без значение дали я харесва. Неслучайно всякога, когато споделя името й по време на Церемонията на розата, той прави неприятна мимика. „ На Виктор не му е обяснено за какво би трябвало да я толерира и по тази причина той е раздразнителен “, разсъждава влогърката, представена от Блиц.

Изгледайте цялото видео и преценете има ли аргумент в думите й и скришен сътрудник ли е Карина от „ Ергенът “?

Таен сътрудник ли е Карина от ЕРГЕНЪТ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР