Таекуондистите ще гостуват на Античния театър в града на 3

...
Таекуондистите ще гостуват на Античния театър в града на 3
Коментари Харесай

Пловдив ще бъде домакин на демонстративно шоу по таекуондо

Таекуондистите ще гостуват на Античния спектакъл в града на 3 август от 20:00 часа, а входът за феновете ще бъде свободен.

„ За нас е чест да бъдем в Пловдив и да представим на пловдивчани нещо необикновено. В годините градът се потвърди като център на българския спорт и в частност – на родното таекуондо. Поради тази причина избрахме да създадем демонстративното шоу тук. Това, което феновете ще видят, е нещо неповторимо. То граничи с човешките благоприятни условия, както физически, по този начин и душевен. Демонстративният тим ще показа най-хубавото от източното бойно изкуство, тъй като в този отбор са събрани най-качествените състезатели в спорта. “, съобщи Димитър Аврамов, член на Управителния съвет на Българската федерация по таекуондо.

Отборът на „ World Taekwondo “ е формиран от професионални състезатели от Южна Корея, като за първи път към демонстративния отбор ще се причислят и 10 български таекуондисти.

Поводът за събитието са историческите две международни шампионати по таекуондо, които ще се проведат в София. За първи път двата шампионата ще се състоят на едно и също място в една година. От 28 юли до 7 август София ще е хазаин на Световното състезание за кадети, Световното състезание за юноши и девойки и най-големия международен конгрес в Таекуондо – Генералната асамблея - на 1 август. Над 3000 състезатели ще мерят сили в двете съревнования.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР