Taco Bell преувеличава колко говеждо месо използва в някои елементи от менюто, твърди дело

...
Закусвалня на Taco Bell се бори с веригата за бързо
Коментари Харесай

Закусвалня на Taco Bell се бори с веригата за бързо хранене, твърдейки, че нейната фалшива реклама го е накарала да купи пица, която се оказа много недостиг на месо.

В дело, заведено във вторник, жителят на Ню Йорк Франк Сирагуса твърди, че рекламата на Taco Bell е „нечестна и съществено подвеждаща“, твърдейки, че ресторантьорската компания надценява колко „говеждо и/или съставки“ има в своите елементи от менюто.

Според жалбата снимките на елементи от менюто на Taco Bell, които се появяват в магазина и в приложенията за доставка на храна, показват „най-малко двойно“ количеството месо и зеленчуци, което действително се съдържа в Crunchwraps и мексиканските пици. За да илюстрира обвиненията, жалбата също така сравнява това, което адвокат на Siragusa казва, че е стоков запис на храната на Taco Bell с определено по-тънки примери за действителни продукти, за които искът твърди, че е изтеглен от Reddit и потребителски отзиви.

Тези реклами " са несправедливи и вредят финансово на потребителите", се твърди в жалбата, като ги нарича "особено тревожни сега, когато инфлацията, цените на храните и месото са много високи и много потребители, особено потребителите с по-ниски доходи, изпитват финансови затруднения."

статии, които оплакват предполагаемата липса на месо в елементите от менюто на Taco Bell.

„Първото нещо, което забелязах, беше колко малко изглеждаше“, написа репортерът Антъни Русо за U.S. Sun малко след като Taco Bell възроди мексиканската пица миналия септември. „Друго нещо, не беше толкова яко, колкото изглеждаше на рекламните снимки.“

В крайна сметка обаче Русо заключи, че ястието е „ядливо“ и „със сигурност не е толкова лошо, колкото си го мислех ще бъде, след като отворя кутията."

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР