Таблоидите пишат, че Дениз Хайрула е бременна в четвърти месец,

...
Таблоидите пишат, че Дениз Хайрула е бременна в четвърти месец,
Коментари Харесай

"Имам една мечта": Дениз Хайрула с откровение, което шашна и бременна ли е

Таблоидите пишат, че Дениз Хайрула е бременна в четвърти месец, а таткото на детето бил някогашен на фолкпевицата Дебора. Мъжът пасвал на вида мъже, които Хайрула най-вече харесвала - хем млад, хем бухнал. Е, дали сред двамата има нещо, ние не твърдим, както и дали Дениз е бременна. Самата тя не е удостоверила сходна вест на този стадий.

Междувременно тя направи самопризнание, че има една огромна фантазия. Не, не става въпрос за безценен часовник, каквито стремежи има приятелката ѝ Виктория Капитонова. Дениз е по-скромна в желанията си, а и нейните наподобяват постижими.

Виж още: Огън жена: Блага Бонбонова посече всички изкуствени плеймейтки и още... 

Оказва се че Дениз Хайрула желае да се научи да наскърбява... интелигентно, както сама се изрази в свое изявление. " Искам да се науча да наскърбявам интелигентно. Просто хората да не схващат, че го върша ", сподели Хайрула. Ние не можем да я посъветваме към кого да се обърне, само че с цел да реализира фантазията си, то Хайрула би трябвало да обогати интелектуалния си багаж и обща просвета. Затапването на хора не става елементарно, в случай че нямаш знания и умения, които са по-различни от тези, които ние за момента сме видели от Хайрула.

Виж още: Месецът на баловете: Кои родни инфлуенсъри изпратиха зрелостници тази година?

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР