Таблоид“ разкри причината за раздялата им. Шавливата блондинка постоянно кръшкала

...
Таблоид“ разкри причината за раздялата им. Шавливата блондинка постоянно кръшкала
Коментари Харесай

Нов Лют Шамар За Антония Петрова! И Новото Й Гадже Николай Й Би Шута, Но Вижте Само Причината! Изловил Я Е Да

„ Таблоид “ разкри повода за раздялата им. Шавливата русокоска непрекъснато кръшкала на обичания си. Тя разчитала на това, че той няма да разбере какви ги прави в негово неявяване. Но Николай имал и още една основателна причина да я зареже.

Бизнесменът, който е по-млад от нея с към 5 години, постоянно пътува отвън столицата. Във времето, в което той отсъствал, моделката излизала с богати господа. Тъй като Николай не се движи в тези среди, тя даже не предполагала, че той научи какво се случва в негово неявяване.

Въпреки, че Антония Петрова била тази, която кръшка, тя непрекъснато проверявала телефона и компютъра на обичания си. Но единствено година откакто почнал връзка с нея, на Николай му писнало от завладяващото й държание.

Още от началото на връзката им, русокоската се нанесе в дома му. Антония Петрова не пропускаше опция да разгласява в мрежата фотоси от палата на Николай в полите на Витоша. Тя даже показа с почитателите си в мрежата, че обичаното й кътче е външното джакузи.

Освен първокласната къща, Николай има и апартамент в топ центъра на столицата. Той може да се похвали и с сполучлив бизнес. Бившият на Петрова има лична компания за климатични съоръжения.

Но откакто научил какви ги прави обичаната му в негово неявяване, той на мига събрал багажа й я изхвърлил от вкъщи си. Антония Петрова го умолявала със сълзи на очи да й даде още един късмет. Но той бил неотстъпчив, написа „ Таблоид “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР