Таблетите винаги ще бъдат популярни артикули по време на разпродажбите

...
Таблетите винаги ще бъдат популярни артикули по време на разпродажбите
Коментари Харесай

Таблетът Pixel на Google е със $100 отстъпка в ранна разпродажба в Черния петък

Таблетите постоянно ще бъдат известни продукти по време на разпродажбите в Черния петък. Те вършат страхотни дарове и е толкоз добър миг, колкото всеки различен, да изберете един за себе си, в случай че сте били на оградата. Pixel Tablet на Гугъл е стабилен избор, изключително в случай че клоните повече към Android, в сравнение с към iOS (или iPadOS).

128GB версията на 11-инчовия Pixel Tablet падна назад до най-ниското си равнище за всички времена цена от $399 в Amazon преди Черния петък. Това е $100 от постоянната цена. Ако изберете порцелановия вид със 128 GB място за предпазване, можете да получите калъф (който нормално е $80) без спомагателни разноски. Така или другояче, таблетът идва с докинг станция за зареждане. Междувременно моделът с 256 GB също е с $100 отстъпка на $499 — за жалост няма слот за SD карта за разширение на паметта.

Снимка от Cherlynn Low / Engadget

Гугъл Pixel Tablet (128GB) със зареждане докинг станция и калъф за високоговорители

Това подхожда на най-ниската цена, която сме виждали за Pixel Tablet на Гугъл досега. Най-хубавото от всичко е, че можете да получите калъф със стойка (обикновено $80) без спомагателни разноски.

$399 в Amazon

Дадохме на Pixel Tablet оценка 85 в нашия обзор през юни. Възможността да поставите таблета върху докинг станцията (която има вграден високоговорител) е огромна продажна точка, защото това дейно трансформира таблета в образован екран. В този режим можете да употребявате таблета за поточно предаване на музика и видео, да управлявате и наблюдавате интелигентни домашни устройства, да показвате обичаните си фотоси и други Благодарение на Гугъл Assistant ще можете да вършиме огромна част от това със свободни ръце. Въпреки това докинг станцията може би не нарежда таблета под най-благоприятния ъгъл за видео диалози. Калъфът, който можете да получите гратис с модела от 128 GB, има комфортна стойка.

Производителността е много бърза с помощта на чипсета Tensor G2, до момента в който LCD екранът 2560 x 1600 е задоволително порядъчен (въпреки че е стеснен до 60Hz периодичност на освежаване е трудно). Трябва да употребявате таблета през целия ден, преди да се наложи да презаредите батерията от 5000 mAh. Гугъл също по този начин дава обещание актуализации на операционната система минимум до юни 2026 година и актуализации на сигурността минимум за две години по-късно.

От друга страна, неналичието на жак за слушалки е неприятна. По време на нашия интервал на обзор се натъкнахме на няколко софтуерни хълцания, до момента в който таблетът също беше в режим Hub. Като цяло таблетът Pixel не е толкоз вълнуващ, колкото серията Samsung Galaxy Tab S9, когато става въпрос за нашия избор за най-хубав таблет с Android. Въпреки това, той към момента е мощен избор за по-бюджетен таблет с Android. Той е доста по-евтин от моделите на Samsung, изключително по време на тази ликвидация.

Вашето Ръководство за извършване на покупки в Черния петък: Вижте всички в Follow Engadget за. Научете повече за In The Know. Чуйте от специалистите на Autoblog за най-хубавите и намерете да пазарувате от AOL, подбрани особено за вас.

Вижте коментарите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР