Табелка с надпис CONTRABANTABAC corruption without frontiers поставиха активисти на

...
Табелка с надпис CONTRABANTABAC corruption without frontiers поставиха активисти на
Коментари Харесай

Активисти на Да, България атакуваха Булгартабак

Табелка с надпис " CONTRABANTABAC corruption without frontiers " сложиха деятели на " Да, България " пред централата на " Булгартабак " тази заран.

Акцията идва часове преди водачът на партията Христо Иванов да внесе искане до Народното събрание по отношение на отчет за " продуктите, идващи от българската компания " Булгартабак " и трансформирали се в източник на контрабанда ", направен от турската работа за битка с проведената престъпност и контрабанда (КОМ).
Според " Да, България " от отчета ставало ясно, че " продуктите, идващи от българската компания " Булгартабак " са се трансформирали се в източник на контрабанда в Турция ". КОМ оповестява, че българските цигари съставляват съществена част от незаконния пазар в Турция. В тазгодишния отчет за пръв път се показва непосредствено името на " Булгартабак ", упорстват от партията на някогашния правосъден министър.
Докладът е изпратен до Международната организация за полицейско съдействие Интерпол.
" Въпреки сериозността на тези данни и нееднократните ни претенции, в това число с отворено писмо до Главния прокурор от 14 март т.г., нямаме информация за подхванатото от българската прокуратура за проверяващи дейности по въпроса, който визира българско комерсиално сдружение и негови филиали отвън страната ", споделят от " Да, България ".

На въпроси на медиите дали прокуратурата ще се самосезира по отчета господин Цацаров отговори: " За да се самосезирам по отчет на тяхната работа за контрабанда, не просто би трябвало да прочета някъде, че подобен отчет има, а подобен отчет би трябвало да съществува и да стигне по вероятните публични канали ", напомнят от " Да, България ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР