T95 Smart Android TV Box разполага с всички необходими интерфейси

...
T95 Smart Android TV Box разполага с всички необходими интерфейси
Коментари Харесай

T95 Smart Android TV Box – да направим телевизора смарт


T95 Smart Android TV Box разполага с всички нужни интерфейси за смарт ТВ преживяване

Приставките за тв приемници, или така наречен “TV Box” устройства, са способни да преобразят обичайния ТВ или LCD екран, трансформирайки го в мултимедиен център за развлечение с достъп до необятното наличие в интернет. Нещо повече, съществуването на AV излаз в ТВ приставката прави допустимо свързването към световната мрежа и на старите тв приемници.

Достъпен като цена, с съвременни функционалности и всички нужни портове и интерфейси е моделът, който се предлага от онлайн магазина Tomtop. Тази джаджа коства единствено 29,74 евро и се доставя без спомагателни разноски от склада на търговеца в Германия.

T95 Smart Android TV Box поддържа високо качество на картината с резолюция 6К при 30fps

T95 се базира на настояща операционна система Android 10.0 и чипсет Allwinner H616 с осем CPU ядра Cortex A53 и графичен блок Mali-G31 MP2 GPU. Приставката е налична в няколко конфигурации с друг размер на паметта – 2GB RAM и 16GB ROM, 4GB/32GB, 4GB/64GB и 4GB/128GB ROM. Предвиден е също порт за уголемение на паметта с TF карти.

се свързва към LCD тв приемник или екран посредством HDMI интерфейс (HD 2.0a) или към остарели тв приемници, с помощта на наличния AV излаз. Връзката към интернет, въпреки това, може да бъде кабелна (през RJ45 порта) със скорост 10/100Mbps или безжична през двубандов Wi-Fi (2.5G/5G) интерфейс.

Преден LED панел демонстрира времето и статуса на T95 Smart Android TV Box

В допълнение, T95 разполага и с безжичен Bluetooth 5.0 модул за свързване на разнообразни аксесоари и периферни устройства, като да вземем за пример слушалки, колонки и други

Управлението на ТВ приставката става посредством включения в комплекта безжичен отдалечен контролер. Но за по-голямо улеснение може да употребявате обичайни устройства за ръководство като мишка и клавиатура, като ги свържете към наличните два USB врата.

се отличава с поддръжка на H.265 и VP9 декодиране с резолюция до 6K/30fps, като икономисва към 50% от честотната лента. С тази приставка ще можете да гледате 4К филми при ултра-висока резолюция и равен видеоплейбек.

Комплектът на T95 Smart Android TV Box съдържа и контролер за дистанционно управление

Атрактивна характерност на устройството е предният LED екран, който демонстрира времето и статуса на ТВ приставката. T95 има компактни размери 10х10х1,7 см и тежи единствено 123 грама. Освен устройството, комплектът включва отдалечено, HD кабел, захранващ адаптер и управление за потребителя.

Можете да купите смарт ТВ приставката тук: на цена от 29,74 евро с безвъзмездна доставка от Германия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР