T-Swift е T-Bird – и тя е думата! Приятелят от

...
T-Swift е T-Bird – и тя е думата! Приятелят от
Коментари Харесай

Тейлър Суифт носи дива перука като Санди в „Grease“, появили се отново 2000 снимки разкриват

T-Swift е T-Bird – и тя е думата!

Приятелят от детството на Тейлър Суифт и сътрудник артист Тобин Митник разгласява поредност от ретроспективни фотоси посредством Instagram, на които двамата вземат участие в учебна продукция на „ Grease “.

„ Благодаря ти, мамо, че изкопа тези фотоси на @taylorswift и аз в естетика като дупе през летните нощи преди двадесет и пет години отвън складовете “, 36-годишният комедиант озаглави занимателните фотоси.

Той даже загатна гаджето на артиста на „ Любовник “, Травис Келс, като написа: „ Също по този начин нотата е f-диез, в случай че се интересувате. юни 2000 година ”

Една фотография показва Суифт преди тийнейджърска възраст, в този момент на 34, поставила руса перука Санди и черна кожена визия от мюзикъла от 1978 година

Друг Митник разтърсваше напълно черен отбор и кожено яке T-Bird, до момента в който изпълнителят на „ Жестокото лято “ носеше бяло сако и къси панталони.

Хитовият сантиментален филм с присъединяване на Джон Траволта и починалата Оливия Нютън-Джон наподобява постоянно ще има място в сърцето н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР