Т ридесет души са обявени за изчезнали след срутване на

...
Т ридесет души са обявени за изчезнали след срутване на
Коментари Харесай

Бедствие, десетки изчезнали в Германия, жертви

Т ридесет души са оповестени за изчезнали след сриване на шест къщи в немския град Шулд, провинция Райнланд-Пфалц, вследствие на наводняване и проливни дъждове, оповестява Българска телеграфна агенция.

Други 25 къщи са застрашени от сриване, показва локалната полиция.

При избавителната интервенция двама пожарникари се удавиха. Армията беше ситуирана в региона, с цел да помогне.

In the western part of, many towns and villages were flooded after torrential rain and hit. Two firefighters died. In some areas, residents needed to be evacuated.
— The Berlin Spectator (@BerlinSpectator)
Докладът на полицията разказва обстановката в Шулд като „ извънредно опасна”.

Петчленно семейство е блокирано в парцел, изцяло заобиколен от вода.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Франция. Мъж влиза в аптека: - Дайте ми, апелирам, черни презервативи! - А, за какво точно черни, мосю? - Съпругът на любовницата ми умря... - О,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПрез този месец Европа е изпълнена с доста фестивали и събития на откритоШофьорът бил пийнал и без брошура " Едно е да искаш властта, друго е да я вземеш, а трето и четвърто - да я упражняваш " Вчера страната регистрира над 2900 нови случая на коронавирус, при към 800 преди седмицаС нея Windows може да се употребява през уеб браузърСредствата ще бъдат изразходвани за 14 марки на концерна.Бившият министър председател и кметът на Благоевград Илко Стоянов ще би трябвало да изискат от Народното събрание да ги освободиПредупреждение от първа степен – жълт код, е издадено за цялата странаКак се превежда дотация на партия със запорирани сметкиТалибаните са завладяли граничния пункт Спин Болдак, макар че афганистанските управляващи отхвърлят това да се е случилоХимическият състав на всеки зъб съдържа значима информация за околната средаВижте каква е причината57-годишният обвинен към този момент е бил осъжданОткрити са посредством целогеномно секвениране от ново поколениеФренски боец направи предложение на приятелката си на " Шан-з-Елизе "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР