Т ри сигнала за плагиатство срещу Петър Илиев, предложен от

...
Т ри сигнала за плагиатство срещу Петър Илиев, предложен от
Коментари Харесай

Три сигнала за плагиатство срещу Петър Илиев

Т ри сигнала за плагиатство против Петър Илиев, препоръчан от партия "Има подобен народ " за вътрешен министър, са изпратени през вчерашния ден до ректора на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Това оповестиха за БНР от висшето учебно заведение.

Сигналите ще бъдат прегледани и по тях ще бъде осъществена инспекция.



Съгласно вътрешни правила на университета заместник-ректорът на Алма Матер по научноизследователската активност, в тази ситуация проф. Николай Витанов, би трябвало да извърши инспекция на допустимостта на сигналите.

Допуснатите до разглеждане сигнали се изпращат до Етичната комисия на университета, която приготвя отчет до ректора със умозаключение за съществуване или липса на плагиатство.



Името на Петър Илиев бе обвързвано със подозрения за плагиатство, откакто медийни изявления откриха подобие сред текстове в неговата книга „ Компетенцията на националното заседание “ и доктората на преподавателя в Софийския университет Наталия Киселова „ Парламентарен надзор “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Вуте, какво работиш? - Преводач съм, Нане. - И какво превеждаш? - Превеждам воловете на дедо, от хълм на хълм... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМястото е имало паметна значителност най-малко две хилядолетия преди да бъде построен мегалитния комплексМеждувременно Алиансът по интензивно лекуване на първа линия разгласява протокол за лекуване при първи симптомиМакедония забрани на жителите да вървят в горите в цялата странаОт Министерство на външните работи напомнят, че всички непознати жители, пътуващи до Израел, би трябвало да получат авансово разрешениеТези инсекти опрашват 71% от 100-те селскостопански култури и по този начин обезпечават 90% от храните в светаА вие постоянно ли търсите отговор на житейските си проблеми в астрологиятаРаботодателските организации упорстват за пълноценна натовареност на държавното сдружение Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “ ЕАД " Ситуацията с високия ток на енергийната борса е овладяна ", означи служебният министър председател " Вчера взехме решение да продължим диалозите с Има Такъв Народ по политическата декларация с целите за бъдещото държавно управление ", сподели още НиноваКакво споделиха по време на брифинг в Народното събрание народни представители от ГЕРБ-СДС и какво отговори служебният министър на стопанската система Кирил ПетковИнцидентът се случи шест дни след смъртоносната офанзива против петролен танкер в ЗаливаХерцогинята на Съсекс стартира акция в поддръжка на дами, връщащи се на работаВлошеното качество на въздуха взема 40 000 жертви годишно във Франция, отбелязва АФПТя се е преподавала още по вавилонско времеКафето е втората най-търгувана стока в света след петролаВоди се следствие за причиняване на гибел в резултат на провокиран пожар в горския фонд, оповестиха от прокуратуратаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР