Т ранспортен хаос доведе до скандал между институции в Пловдив.

...
Т ранспортен хаос доведе до скандал между институции в Пловдив.
Коментари Харесай

Защо ремонт на път в Пловдив скара институциите

Т ранспортен безпорядък докара до скандал сред институции в Пловдив. Проблемът е в ремонта на Околовръстното шосе, който основава големи тапи.

Кметът на града съобщи, че планът не е координиран с общината и ще желае пояснения от АПИ, споделя

Втора поредна заран километрични колони от коли и камиони задръстват и блокират придвижването по основните булеварди на влизане от Околовръстното. Полицейски екипи контролират придвижването в пиковете часове и пренасочват трафика по заобиколни направления.

Стотици чиновници на компании, ситуирани на Околовръстното, се оказаха без достъп до работните си места.

Кметът на Пловдив съобщи, че затварянето на Околовръстното не е в съгласие с общината, изиска Пътната организация да преразгледа цялостното затваряне на правата и дефинира като неуместен срокът за ремонта 15 май.

"Не, няма по какъв начин да съм склонен, откакто в Пловдив асфалтираме кръстовищата вечер. Асфалтираме улици вечер. Отиваме в София, в АПИ, да редуцират периодите на половина за ремонта ", закани се Здравко Димитров.

От фирмата-изпълнител обясниха, че работят поетапно и поредно.

"Ние ще ускорим и ще създадем всичко допустимо обектът да се завърши за по-кратък интервал ", увери инж. Гинка Маринова, шеф "Строителство " към "Европейски пътища ".

Ремонтът на затворената права би трябвало да продължи доникъде май. Той коства на страната 25 милиона лв. и първите два километра към този момент са подготвени и пуснати.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускайОбратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво са си казалиКакво съобщи еврокомисарят по опазването на здравето Стела Кириакидис след съвещание на Съвета на ЕСНяма достъп до уеб страниците на огромна част от медицинските лабораторииНа днешната дата през 1968 година американски военни избиват стотици цивилни във виетнамското село Ми ЛайПо целия свят живеят над 40 милиона ирландци и това е основната причина Свети Патрик да е толкоз известен празник
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР