Т ой е само на 18 години, а последната класация

...
Т ой е само на 18 години, а последната класация
Коментари Харесай

Само на 18, а вече милиардер. Кой е той

Т ой е единствено на 18 години, а последната ранглиста на "Форбс " го подрежда преди всичко измежду най-младите милиардери в света: благосъстоянието на немския младеж Кевин Давид Леман се прави оценка на 3,3 милиарда $. Това е повече, в сравнение с има Доналд Тръмп.

Германският мултимилиардер е притежател на половината дялове от веригата дрогерии dm, която разполага с 3800 филиала, в това число и в България. За dm по целия свят работят 62 000 души. Бащата на Кевин Гюнтер Леман, който скоро ще стане на 80 години, трансферира своите дялове на сина си още преди 4 години, споделя

Само че до септември 2020, когато наследникът навършил пълноправие, те се управлявали от поверителен фонд. И бащата, и синът поредно заобикалят обществени изяви и се крият от медиите, които даже не разполагат с верифицирана фотография на Кевин Давид Леман. В мрежите се върти една-единствена мистериозна снимка на ухилен младеж в автомобил, само че не се знае дали това в действителност е съсобственикът на dm.

Кои са другите млади милардери?

В класацията на "Форбс " младият немски милиардер измести 23-годишната американка Кайли Дженър, която до предходната година водеше листата на най-младите супербогати по света. Кайли Дженър е риалити-звезда със лична козметична компания, която интензивно участва в обществените мрежи. Тя е сестра на Ким Кардашиян, също риалити-звезда.

Една година по-възрастен от Дженър е китаецът Уанг Зелонг, чието наследствено благосъстояние, насъбрано в химическата промишленост, се пресмята на милиард и половина $.

Приблизително на същата сума се прави оценка благосъстоянието и на норвежката Александра Андресен, наследила банков бизнес. В класацията на "Форбс " участва и сестра й Катарина Андресен. Сред най-младите милиардери е и американецът Остин Ръсъл, който основава стартъп в региона на електрониката с начален капитал 100 000 $, а сега има към този момент 2,4 милиарда.

Много след Мъск и Безос

Разбира се, в класацията на "Форбс " младите милиардери заемат скромни позиции в съпоставяне най-богатите хора по света. Кевин Давид Леман се класира чак на 925-о място измежду общо 2755 милиардери в международен мащаб.

Германските милиардери в никакъв случай до момента не са били толкоз доста, колкото сега: 136 на брой. "Форбс " пресмята благосъстоянието на хората в своята листа освен въз основа на цената на бизнеса им. В сметката влиза още имуществото - къщи, яхти, творби на изкуството.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР