Т.нар. “Цезарово сечение е един от начините една жена да

...
Т.нар. “Цезарово сечение е един от начините една жена да
Коментари Харесай

Три жестоки истини за Цезаровото сечение, които е добре да не забравяме: Майките са истински герои

Т.нар. “Цезарово сечение ” е един от методите една жена да роди своето бебе. Някои дами избират този способ по лично предпочитание, до момента в който други са длъжни да се съгласят на него по медицински аргументи. Понякога Цезарово сечение се прави по неотложност и при преценка на лекарите.

Решихме през днешния ден да ви разкажем три истини за Цезаровото сечение, които е добре да не забравяме. И какво съпътства приемането на този така наречен “Белег на щастието ”. Жените самоуверено се наемат да се подложат на интервенция Цезаровото сечение не е толкоз безобидна интервенция, както доста хора може би си мислят. Всъщност това е комплицирана и огромна интервенция, при която има риск освен за майката, само че и за детето, написа zajenata.bg. При нея майката е сама в операционната, тъй като родственици не се позволяват вътре. Тук към този момент няма по какъв начин бременната да бъде окуражена от околните си, което е мъчно за нея. Желанието да станеш майка обаче е по-силно от всяко друго, което въпреки всичко дава вътрешна мощ на дамата.

Няма по какъв начин да знаеш, дали всичко е наред, до момента в който всичко не завърши Рискът за родилката не свършва с раждането на бебето. Това е интервенция и до момента в който не премине упойката, няма по какъв начин да се знае дали всичко е окей. По време на самата интервенция майката може да е будна и да не усеща болежка, тъй като е в анестезия. Тя обаче усеща всяко придвижване по тялото си, което е в действителност плашещо. Но знаейки каква е премията, няма по какъв начин родилката да не издържи. Длъжна е да го направи. Процесът на възобновяване е същинско мъжество Както след всяка интервенция, след тази също се стига до мощни болки на оперираното място. Майката има потребност от обезболяващи, с цел да се оправи с болката. Тя е огромна. Грижите за бебето обаче не чакат. Представате си по какъв начин майката, потънала в цялата тази болежка, би трябвало да стартира да се грижи за детето си. Това е същинско мъжество. “Белегът на щастието ” на Цезаровото сечение е същински мотив за горделивост. А тези майки са същински герои!
Инфо: blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР