Т.нар такса „Стол” в сметката на подразнили персонала посетители на

...
Т.нар такса „Стол” в сметката на подразнили персонала посетители на
Коментари Харесай

Айде пак излагация и наглост! След такса "Стол" ресторантите ни цакат и с пари за празна "Чиния"

Т.нар такса „ Стол” в сметката на подразнили личния състав гости на созополски ресторант не е изолиран случай. В друго заведение в курорта летуващи са били таксувани по 2 лв. за празна паница поради това, че донесли торта извън.

Според специалисти в маркетинга сходни сюжети може да донесат дълготрайни негативи за имиджа на българския туризъм.

Така в случай че на страницата на случайно определен испански ресторант виждаме мнения на консуматори, то при „ Милос” в Созопол (откъдето е бележката с такса „ Стол”) тези благоприятни условия са отстранени след вълна от отрицателни отзиви.

„ Ако досега не са оценявали, време е да се обърне съществено внимание, че всеки един клиент е значим, всеки един клиент може да направи съответния обект или заведение известно в положителна или в отрицателна светлина”, показва притежателят на маркетингова организация Владислав Георгиев, представен от bTV.

Откликът от случай като този с такса „ Стол” е дълготраен и излизането от спешната обстановка лишава време, безапелационни са специалистите.

Според тях казусът може да нашуми и на открито, с което да способства за неприятния туристически имидж на страната ни като евтина дестинация.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ КАК РЕСТОРАНТЪТ ОТ СОЗОПОЛ НАМЕСИ В СКАНДАЛА И ИМЕТО НА БИВШИЯ ШЕФ НА БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА ХОТЕЛИЕРИТЕ И РЕСТОРАНТЬОИТЕ БЛАГОЙ РАГИН!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР