Т.нар. субкомпактни автомобили, които отдавна са на мода в Европа,

...
Т.нар. субкомпактни автомобили, които отдавна са на мода в Европа,
Коментари Харесай

3 свръхикономични и евтини коли на старо

Т.нар. субкомпактни коли, които от дълго време са на мода в Европа, все по-често стартират да се виждат и по родните пътища. Автомобилите от този сегмент не са фамилни коли, само че пък са ужасно комфортни за града. Габаритите им ги вършат лесни за маневриране в натоварения градски трафик, а като прибавим към това икономичността им, то нещата несъмнено стават привлекателни. Сега ви представяме три свръхикономични такива коли, които безпроблемно можете да откриете в най-големия уебсайт за коли у нас mobile.bg, освен това на много прилични цени.

VW Lupo 1.2 TDI

 Трицилиндровият мъник от Волфсбург може да не е бърз или необятен, само че за сметка на това е демонски икономично. Можете да го имате с три разнообразни дизелови мотора, само че 1.2 TDI е цялостен първенец по изгодност. Спокойното извънградско шофиране може да ви се отблагодари с разход от 2.7 л. дизел на 100 км, градското изисква 3.7 литра. Изключителен резултат, откъдето и да го погледнеш. За разлика от ускорението обаче, което се случва за 14.3 секунди и багажника, който побира скромните 130 литра.

Peugeot 107

 Този автомобил се създава в Словакия и може да бъде открит още с логото на Citroen и Toyota. Известни са с надеждността и простотата си, т.е. сипваш и караш. Можете да ги намерите с 3 и 5 порти, не могат да са повече от 12 годишни (производството започва през 2005 г.) и множеството са с климатик и стерео. Какво му би трябвало повече на човек? Еднолитровият бензинов мотор се отблагодарява с смесен разход от 5 л. бензин на 100 км.

Fiat Panda 1.3 Multi Jet

 Този италиански мъник също е представител на класа по-голям от вътрешната страна, в сравнение с извън. Тази кола е подобаващ и за ръстови пасажери, защото на процедура няма действителна заплаха главите им да опират в тавана. Изключително комфортна в града и потресаващо лесна за паркиране, защото бронята й е тъкмо под задното стъкло, както и поради City бутона, с чието натискане кормилото омеква, тъй че маневрирането става като детска игра. Към това прибавяме и смесен разход на гориво от 3,7 литра дизел на 100 км. Добре е, нали?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР