T-Mobile US Inc моли по-малките оператори, които използват мрежата ѝ,

...
T-Mobile US Inc моли по-малките оператори, които използват мрежата ѝ,
Коментари Харесай

T-Mobile се опитва да повлияе на публичното мнение за сделката за Sprint

T-Mobile US Inc моли по-малките оператори, които употребяват мрежата ѝ, да напишат обществени известия - или даже вестникарски публикации - с цел да убедят антитръстовите регулатори да одобрят придобиването на Sprint Corp. Сделката на стойност $26 милиарда чака " зелена светлина " от FCC и Министерство на правораздаването. Ако тя бъде утвърдена, огромните телекоми в Съединени американски щати ще станат три.

FCC събира обществени мнения и публични петиции за договорката до идващия понеделник. Критиците настояват, че сливането ще увеличи цените за клиентите на операторите, които употребяват мрежите на T-Mobile и Sprint.

Една такава компания, която работил с T-Mobile, е декларирала пред Reuters, че е получила имейл, в който се разказва по какъв начин да поддържа договорката обществено.

Самото известие, забелязано от Reuters, предлага компания да напише коментар, който да бъде в поддръжка на договорката, или да напише писмо до регулаторите. Освен това в него има и " опорни точки " при положение на медийно изявление - да вземем за пример по какъв начин сливането на третият и четвъртият най-големи оператори ще помогне за построяването на 5G мрежа.

Не е нечувано фирмите, които търсят обединение, да желаят помощ от снабдители или клиенти, само че в този случай има спор, защото по-малките оператори имат директна връзка с T-Mobile, показва и проф. Джеймс Фокс от Duke Law School.T-Mobile с мажоритарен притежател Deutsche Telekom и Sprint, притежавана от SoftBank, отхвърлиха коментар. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР