T MARKET отвори нов магазин в Пловдив, но преди да

...
T MARKET отвори нов магазин в Пловдив, но преди да
Коментари Харесай

Т MARKET отвори нов магазин в Пловдив, пусна намаления ВИДЕО...

T MARKET отвори нов магазин в Пловдив, само че преди да посрещне първите си клиенти той беше осветлен. За да прережат алената лентичка пък особено дойдоха Петър Павлов, шеф на T MARKET в България и Илия Белев, действен шеф и член на Борда на шефовете на “Максима България”. След формалната част дамите, работещи в магазина, получиха по една роза и разрязаха торта, а първият клиент на магазина беше районният кмет Иван Стоянов.



Магазинът се намира в регион „ Източен “ на бул. Цариградско шосе №16, а за положителното обслужване на клиентите ще се грижат 20 чиновници. „ Избрахме тъкмо този регион, тъй като тук има нужда от подобен вид магазин – няма задоволително покритие от вериги. Считаме, че е нужно да осигурим опция и на жителите на този квартал да имат достъп до нашите промоции и до стоките, които предлагаме “, изясни Петър Павлов, шеф на T MARKET в България. А промоциите по никакъв начин не са малко и постоянно си костват, тъй като мотото на веригата е „ да гони оптимален оборот при ниска надценка “.



Именно това през годините съумя да наложи T MARKET на пазара и да го трансформира от нов магазин в подобен, който заема водещо място в сърцата на клиентите. Постепенно супермаркетът стана неизменима част от всекидневието на българина освен поради ниските цени, само че и тъй като залага на артикули българско произвеждане. „ Извън цитрусите, които са с задграничен генезис, съвсем 90 % от продуктите са с генезис България. Особено се гордея и със личното ни произвеждане на кулинария. Важен акцент слагаме и върху българското месо, което взимаме непосредствено от производителите “, добави Петър Павлов и акцентира, че от марката възнамеряват да усилят родните артикули във веригата.



В новия супермаркет пловдивчани с изключение на, че могат да опитат обичайни български ястия от топлата витрина на T MARKET, те могат да се насладят и на артикули на грил, както и на необятен подбор от тестени произведения, изпечени на място. Също по този начин, клиентите ще открият богат избор на подготвени свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, бранш с нехранителни артикули. Специална и богата секция е планувана за последователите на БИО и органични храни. И с цел да бъде веригата практичният избор покрай клиентите от компанията комбинираха „ онлайн “ и „ физическите “ магазини.



От веригата подсетиха, че във всички техни обекти се поддържа прецизно сигурността на средата, в която се работи и в която клиентите пазарят. По време на откриването кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов акцентира, че локалната администрация ще продължи да поддържа дребния, междинния и огромния бизнес с инфраструктурни планове и обществени стратегии.



Новият T MARKET е 14 в Пловдив и 98 за страната. „ Най-важното, което направихме е да съберем екип, който да може непрекъснато да превъзмогва провокациите, които самичък си слага и да става все по-добър. В подбора на чиновници ние в никакъв случай не гледаме просто резюмето. За нас е значимо и какво е отношението – търсим хора, за които няма невъзможни неща. Нашите сътрудници са от този вид хора, на които постоянно им е забавно да отидат на работа и да създадат нещо ново. Ние сме едни от дребното щастливи хора, които на драго сърце отиват на работа в понеделник “, разяснява Павлов.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР