т Лионел Меси и Кристиано Роналдо се очаква да бъдат

...
т Лионел Меси и Кристиано Роналдо се очаква да бъдат
Коментари Харесай

Гаджето на Памела, съден за наркотрафик... Другите звезди на Мондиал 2018

т Лионел Меси и Кристиано Роналдо се чака да бъдат най-ярките звезди на мондиала в Русия. Или най-малко що се отнася до представянето на футболния терен. За Русия обаче отпътуваха няколко футболисти, които не са по този начин надарени, то имат не по-малък късмет да окупират челните заглавия.

М'Байе Нианг (Сенегал)



Нападателят на " Милан " към момента не е разгърнал цялостния си капацитет. Засега той притегля вниманието с прояви отвън футбола. През 2014 година той заби своето ферари в дърво, а при злополуката пострадаха общо 11 души. Две години по-късно Нианг провокира различен случай на пътя. За похлупак разгласява в обществените мрежи видео по какъв начин скача от покрива на къщата си в басейн. От " Милан " предстоящо не реагираха жизнерадостно и го пратиха чартърен в " Торино ".

По-рано през кариерата си М'Байе получи възбрана да играе за френския народен тим, откакто наруши правилника с посещаване на нощен клуб по време на лагер с 21-годишните. По-късно той получи опция да играе с екипа на Сенегал.

Адил Рами (Франция)



32-годишният бранител на " Олимпик " Марсилия е гадже на Памела Андерсън. Бившата звезда от " Спасители на плажа " даже неотдавна се реалокира да живее при обичания във Франция, макар че не приказва езика, а двамата се срещнаха по време на Гран при на Монако във Формула 1 през предходната година.

Рами приказва " малко " британски. Андерсън, която е с 18 години по-възрастна от него, твърди, че той владее надалеч по-голям език - този на тялото.

И в случай че Адил към момента не ви е задоволително забавен, ето още един любопитен факт. Докато си пробива път във футбола в родния град Фрежус, той работи в локалната община - чисти улиците и оказва помощ по поддръжката.

Рафаел Маркес (Мексико)



Бившият бранител на " Барселона ", който към този момент е на 39 години, ще играе на пето международно състезание и ще се причисли към легендите Лотар Матеус, Джанлуиджи Буфон и Антонио Карбахал. Независимо че предходната година бе разследван в Съединени американски щати за трафик на опиати. Той изрично отхвърли обвиняванията и в последна сметка не бе наказан, само че включването му в състава е изненада, тъй като делото продължава.

Всъщност част от националите на Мексико попаднаха в заглавията през тази седмица поради 24-часово празненство с 30 компаньонки. Маркес обаче не бе измежду посочените в медиите имена. За сметка на това той взе участие в клипа към парчето This Time for Africa, отдадено на Мондиал 2010.

Роман Торес (Панама)



Футболистът е със статут на народен воин в родината си, а ликът му е на всички места след историческото първо класиране за международно състезание - върху билборди, автобусни спирки и кредитни карти. 32-годишният

Торес, който има 108 мача за родината си, се усеща като кино звезда. Очевидно тази роля му харесва и след победния си гол, пратил Панама на мондиала, си татуира... самия себе си.

Роман, който преди време изкара несполучливи проби в " Нотингам Форест ", пусна лична фешън марка. Можете ли да познаете какво е щамповано върху облеклата? Точно по този начин - личното му лице.

Есам Ел-Хадари (Египет)



45-годишният вратар ще се трансформира в най-възрастният участник в историята на международните шампионати. Това ще стане факт 22 години след дебюта му с екипа за Египет.

Ел-Хадари е наследник на майстор и като дете е бил изправен пред две благоприятни условия - да се бъде твърдоглав в учебно заведение или да се концентрира върху производството на мебели. Ето за какво му се постанова да пази в загадка любовта си към футбола. И даже да пере ученическата си униформа в реката, с цел да не открият родителите му, че е гонил топката през целия ден.

Есам има харизматично наличие и не се изненадвайте, в случай че го видите да чества попадение на Египет в присъщия си жанр - като се качи и танцува върху напречната греда.

Ханес Халдорсон (Исландия)



Когато не е на терена, вратарят работи като кино режисьор. Той даже снима клипа към песента, с който Исландия взе участие на състезанието Евровизия през 2012 година Сега Ханес играе в Норвегия, само че работодателите му от филмото студио в Исландия са му подсигурили, че пазят мястото му.

Паоло Гереро (Перу)



Едва предходната седмица стана ясно, че капитанът на перуанците ще може да взе участие на международното състезание. Това стана допустимо след краткотрайно прекратяване на глобата му за приложимост на кокаин. Гереро е водещият голмайстор на страната си и новината бе шумно отпразнувана на всички места в Перу. Паоло изпитва сковаващ боязън от самолетни полети, откакто чичо му - също футболист - умира в злополука през 1987 година

Миши Батшуай (Белгия)



24-годишният състезател на " Челси " е извънредно известен в обществените мрежи на първо място поради занимателните фотоси, които разгласява. Независимо дали подражава на Батман или сочи индикаторите си в компютърната игра ФИФА 2018, неговите постове постоянно получават позитивен отзвук в интернет.

Батшуай е буен почитател на комиксовия персонаж Спонджбоб Квадратни Гащи. Често се облича като него, а когато бе пратен чартърен в " Борусия " Дортмунд, възкликна: " Чудесно! Тук ще играя в жълто и черно, тъкмо като Спонджбоб ".

Владимир Стойкович (Сърбия)



С татко футболист и майка шампионка в хвърлянето на диск, Стойкович очевидно е предопределен да бъде състезател. 34-годишният вратар се прочу през 2010 година с леко чудноват (добре се, искрено глупав) трансфер. След като се трансформира в звезда на " Цървена звезда ", Владимир мина при кръвния зложелател " Партизан ". Смъртните закани заваляха една след друга, а ултрасите даже разгласиха негов некролог.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР