Т ези кралски особи може да не са ви познати,

...
Т ези кралски особи може да не са ви познати,
Коментари Харесай

Най-бляскавото кралско семейство, за което не знаете

Т ези кралски особи може да не са ви познати, само че това няма да остане по този начин за дълго.

Историкът Джон Зубрицки споделя в книгата си за Падманабх Сингх, който е коронован като всекидневен махараджа на Джайпур през 2011 година и е член на бившето ръководещо семейство на град Джайпур, столица на Раджастан, Индия. Богатството му се равнява на стойност почти $650 милиона.

Въпреки че купата му не е публично приета, защото Индия е федерална парламентарна конституционна република, почетното му звание към момента се приема с почитание.

Падманабх Сингх е коронясан след гибелта на дядо си, прескачайки майка му (принцеса Дия Кумари) - тъй като е жена, а татко му (Нерендра Сингх) - тъй като е някогашен член на личния състав и няма кралска кръв.

А ето и кои са днешните членове на кралското семейство на Джайпур:

Принцеса Дия Кумари

Тя е матриархатът, който "надзирава " фамилията. 50-годишната принцеса е единственото дете на Махараджа Савай Бавани Сингх Бахадур - последният титуляр Махараджа на Джайпур и принцеса Падмини Деви от Сирмур.

Дия Кумари е заявявала, че "е възпитавана обикновено ", като родителите ѝ я научили, че не е над другите ".

Тя е учила декоративни изкуства в Лондон. През 1998 година скрито се омъжва за Нарендра Сингх, с който имат три деца. През 2018 година се развеждат.

Падманабх Сингх

През ноември 2002 година неговият дядо Бавани Сингх го осиновява и след гибелта му Падманабх Сингх наследява трона на тогавашното кралско семейство Джайпур. Това се случва, тъй като Бавани Сингх има полубратя, само че няма наследник.

Падманабх Сингх постоянно споделя фрагменти от блестящия си живот в профила си в Инстаграм. Подобно на дядо си, Падманабх, е приключен поло състезател и е най-младият член на тима по поло на Световната купа през 2017 година, както и най-младият притежател на Откритата купа за поло в Индия.

Той дефилира за "Долче и Габана " в Париж през 2017 година, придружаван от дъщерята на Рийз Уидърспуун - Ава.

Профилът на младия крал в Инстаграм съдържа фотоси от пътуванията и игрите по поло по целия свят. На една от фотосите Падманабх Сингх се забавлява с кралското семейство на Нидерландия.

Падманабх Сингх наподобява набожен, защото всяка година взе участие в огромния хиндуиски фестивал - Дусехра.

В момента Сингх се среща с френския дизайнер на бижута Клеър Деру, с която най-вече пазят от публичните погледи сантименталната си връзка.

Принцеса Гуарави Кумари

21-годишната принцеса е израснала в двореца преди да стартира да учи в колежа "Mayo ", в който са учили и други видни индийски кралски особи. Гуарави Кумари неотдавна е приключила Нюйоркския университет с проучване на бизнес, мода и медии.

Тя постоянно споделя фрагменти от обичания си Ню Йорк в обществената мрежа Инстаграм.

Принц Лакшярадж Сингх
Малко се знае за най-малкото дете на принцеса Дия Кумари - 17-годишният принц Лакшия Радж Сингх. През 2013 година тогава 9-годишният Лакшияр Радж бе разгласен за титулярен Махараджа на Сирмур - тогавашна княжеска страна, ситуирана в хълмовете на южния Химачал-Прадеш.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Срещат се двама другари: - Слушай, на тебе харесват ли ти глупави дами? - Разбира се, че не. - А дами, които пият и пушат?… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТелевизия MTV стартира да излъчва на 1 август 1981 година, като първо пусна фрагменти на НАСА от историческото кацане на Луната на астронавтите от задачата " Аполо 11 " през 1969 г.По телата им не са открити следи от насилиеТой е доставен по линия на общата поръчка на Комисията за разнообразни лечебни заведения в Европейския съюзДокладът на Ookla® се базира на данни от Speedtest Intelligence® проби на консуматори, които са осъществени сред 1 януари и 30 юни 2021 година на територията на България посредством приложението на Speedtest®С решение на Министерския съвет партията беше включена в листата със санкциитеПоканите ще бъдат изпратени в идващите дниИзвършени са претърсвания и изземвания в " Студентски град " в СофияПотребителите няма да могат да употребяват услугите на компаниятаВсе по-вероятен става сюжетът за предварителни парламентарни избори, считат политолози " Който твърди, че Демократична България е желала части от баницата, лъже ", написа съпредседателят на " Демократична България " в персоналния с профил във FacebokЕто какво се споделя в отчет на републиканците в САЩДетето е претърпяло 4-часова интервенция в „ Пирогов ”Вече се намираме при започване на четвъртата вълна, уточни държавният основен здравен инспекторТой отхвърля обвинениятаНИМХ: Днес чакаме да е най-горещият ден за цялата седмицата  <p>Над 1 млн. души към този момент са имунизирани против COVID-19 в България</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР