Сюлейманоглу и японската му дъщеря Гробът на легендарния щангист Наим

...
Сюлейманоглу и японската му дъщеря Гробът на легендарния щангист Наим
Коментари Харесай

Отварят гроба на Наим Сюлейманоглу заради тест за бащинство


Сюлейманоглу и японската му щерка

Гробът на именития щангист Наим Сюлейманоглу ще бъде отворен, зa да бъдат взети проби за осъществяване на ДНК-анализ за доказване на бащинството му на японкатa Секаи Мори. Това оповестяват турските издания във вторник.

По искане на юристи, които водят дело за доказване на неговите изказвания, че японката му е щерка, гробът му ще бъде отворен в 10 часа на 4 юли.

Наим Сюлейманоглу се е срещнал с майка й - японска журналистка Киоко Мори, по време на Олимпиадата в Сеул през 1988 година, когато за първи път стана олимпийски първенец.

Киоко е живяла с известния щангист в Анкара, където през 1991 година се родила щерка им Секаи. Семейството обаче се разпаднало след към две години. Причината била ревността на Мори. Тя взела детето си и отпътувала от Турция.

Наим Сюлейманоглу има още три дъщери от жена, родена в село край Кърджали, която била огромната му обич. Двамата се срещнали на светско събитие в истанбулския квартал " Лалели ". Двамата не са имали брак, само че щангистът се е грижел за трите си дъщери - Нилай, Есин и Сезин. Те са били на погребението му в Истанбул през ноември 2017 година

" Наим през последните дни от живота си доста постоянно говореше за японската си щерка. Искаше да ни запознае с нея, постави доста старания да я откри, само че безрезултатно. Сега ние желаеме да я открием, това е нещо като негов завет и желаеме да го осъществим. Освен това Наим остави след себе си доста завещание. Дъщерите му са наследници, ние желаеме и родената от майката японка щерка, макар че не носи неговото име дружно с другите три дъщери, да получи своя дял ", споделя Мухарем Сюлейманоглу – брат на Наим пред турското издание " Хабертюрк ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР