Сю Джонстън каза, че е говорила за асистирано умиране с

...
Сю Джонстън каза, че е говорила за асистирано умиране с
Коментари Харесай

Сю Джонстън от семейството на Ройл говори с приятел за асистираното умиране, докато той лежеше на смъртния си одър

Сю Джонстън сподели, че е говорила за асистирано умиране с другари, до момента в който е гледала по какъв начин обичан човек умира на Коледа.

80-годишната актриса, известна със „ Семейство Ройл “ и „ Бруксайд “, взе участие в трилъра „ Истинска обич “ за пияни другари, които подписват контракт, откакто се събират още веднъж на пробуждане. Канал 4 споделя, че приятелите дават обещание „ вместо да оставят един различен да страдат от муден и ужасяващ крах, те ще се намесят и ще основат почтена гибел “.

Джонстън беше запитан за казуса в BBC Breakfast след Dame Esther Rantzen води акция за парламентарно гласоподаване за намаляване на закона за асистираното умиране. Дейм Естер има рак на белия дроб в четвърти етап.

Тя отговори, казвайки: „ Точно преди Коледа мой доста безценен другар умря и аз бях до леглото му...говорихме за това. “ Джонстън добави, че това я е предиздвикало да се замисли дали би желала фамилията й да е до леглото й, „ когато в действителност си отидеш “ и „ лекарството те поддържа живо “.

" Не мога да отго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР