Сянката на Северния плаж в Бургас ще е най-евтина по

...
Сянката на Северния плаж в Бургас ще е най-евтина по
Коментари Харесай

Северният плаж в Бургас ще е най-евтин по Черноморието

Сянката на Северния плаж в Бургас ще е най-евтина по цялото Черноморие. Туристи и посетители на Бургас ще заплащат единствено по 1,20 лева за чадър или шезлонг. Така за 3,60 лева плажуващите могат да си обезпечат цялостен комплект с плажни такъми.

" Ние сме градски плаж и това ние ценовата политика, с цел да има условия за всички. На плажа могат да се намерят места, където няма да се изисква такса за шезлонг и чадър. Някой заведения имат такава процедура, че при избрана консумация, използването на плажни такъми е гратис. Такова заведение е да вземем за пример „ Кариби”, което от години е измежду най-предпочитаните места за плажуване точно поради тази екстра ", сподели Флагман.бг концесионерът на Северния плаж в Бургас Симеон Цветков.

По думите му, ще има и места, където ще бъдат обособени така наречен „ ВИП зони” и за плажуващите ще има повече услуги – с изключение на чадъри, шезлонги, туристите ще могат да се оборудват с шалтета, масички или пък шатри.

" Идеята е всеки един почиващ да откри своето място на Северния плаж. Абсолютно безвъзмездна зона остава свободната зона на плажа. Половината от линията ще остане по тази скица, с цел да може, който желае да има къде да завие своя чадър ", изясни още Цветков.

Относно украинците и дали те ще се употребяват с привилегии в горещите дни, концесионерът сподели, че в тяхната комерсиална политика да разделят клиентите по народност. Всички хора, без значение от техния генезис, получават идентични условия при нас, безапелационен е стопанинът на плажа.

Цветков уточни, че плажната линия на Северния плаж към този момент е обезпечена. От 1 юни морският бряг разполага със спасители и дежурен медицински екип. От 1 юли цялата територия на плажа ще бъде обезопасена, на всичките 11 поста ще има по двама спасители.

„ Прогнозите към този момент са ни много положителни. Очакваме този сезон да бъде по-добър от предишния и се надяваме да доближи и даже да надмине лято 2019 година Най-сериозните ни стремежи са лятото да мине безпроблемно и без произшествия. Днес плажът беше напълнен и се надяваме да продължи в този дух ", уточни още концесионерът на Северния плаж в Бургас Симеон Цветков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР