Сякаш не им стигат на Activision Blizzard, ами наскоро се

...
Сякаш не им стигат на Activision Blizzard, ами наскоро се
Коментари Харесай

Blizzard са изгубили близо половината си потребители за последните четири години

Сякаш не им стигат на Activision Blizzard, ами неотдавна се появи още една притеснителна вест, обвързвана със студиото, дало на света Diablo и World of Warcraft, показва, че компанията е напусната от значително от феновете на техните игри, предава PC Gamer. От показаните неотдавна финансови резултати за второто тримесечие на актуалната година излиза наяве, че дейните консуматори на студиото са паднали до 27 милиона индивида. В отчета за предходното тримесечие се показва, че по това време те са били 29 милиона. Разликата е ясно изразена, когато се съпостави с 2017, когато потребителите на World of Warcraft, Overwatch, Hearthstone и Diablo III са били 46 милиона.

Намалението на потребителската база е ясно изразено при World of Warcraft, като последния растеж тук е регистриран в края на 2016 и началото на 017 – по време на излизането на Legion. Що се отнася до Battle for Azeroth, предпоследният експанжън за WoW, то интереса към него очевидно не е бил толкоз мощен, като същото може да се каже и за Shadowlands, който не е попречил на всеобщото овакантяване на играта. По отношение на другите игри на студиото, то там интереса към тях се резервира относително постоянен.

Game Pressure допълват, че скорошните кавги към издателя въздействат директно на интереса към игрите на студиото и доста от почитателите на WoW се трансферират към този момент към заглавия, като Final Fantasy XIV Online и New World – съмнение, което евентуално е добре да се дефинира, като нечиста сделка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР