Сякаш Фреди Меркюри слезе от небето и пя в Като

...
Сякаш Фреди Меркюри слезе от небето и пя в Като
Коментари Харесай

Владо Михайлов разплака всички като Фреди Меркюри в Като две капки вода, спечели с рекорден вот

Сякаш Фреди Меркюри слезе от небето и пя в " Като две капки вода ". С тези мнения се извършиха обществените мрежи след изумителната реплика на Владимир Михайлов, който се превъплъти в Краля на рок музиката Фреди Меркюри и на група “Queen ” като извърши " Бохемска рапсодия ". Актьорът и артист стана решителен победител в петия лайв на шоуто като завоюва внушителните 111 точки - рекорден избор, който до момента не е имало, откогато съществува шоуто.

Владо смаза конкуренцията си с невероятните си гласови благоприятни условия, с актьорска игра и с превъзходното изцяло създаване на облика. Като рокаджия и като човек, който от дребен се възхищава на Фреди Меркюри Владимир Михайлов съумя да съобщи цялата сила и мощност на гения на Краля от именитото му осъществяване на " Бохемска рапсодия " на стадион " Уембли ".



За пръв път в цялата история на " Като две капки вода " жури, фенове, участници и ментори гласоподаваха единомислещо за имитацията на Владо Михайлов като великия Фреди Меркюри.

Почти всички в залата плачеха, а на финала на осъществяването му цялата зала стана на крайници, в това число и журито в лицето на Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Асен Блатечки и Веселин Маринов. Винаги строгият Фънки и Веско Маринов пък се поклониха на артиста за блестящата реплика, с която взриви всички в залата и пред телевизионните екрани и накара феновете да почувстват в действителност изумителната сила на Фреди.

Радвам се, че за пръв път в това шоу Фреди Меркюри не наподобява на Милко Калайджиев, прояви възприятие за комизъм Фънки.

" Без думи! Това е най-уникалното осъществяване за вечерта! Плаках от самото начало! Фреди е жив! Поклон до земята пред гения на Влади! Гениално осъществяване! Не мога да кажа реплика, това беше Фреди! 
 На този свят не са доста хората, които могат да влязат в облика на невъзможния за подражаване рок исполин Фреди Меркюри. Владо се оправи чудесно ", са част от зрителските реакции в мрежата.



Първа на сцената довечера Кали, която извърши горещото парче на провокативната певица с ексцентрична визия, носителка на „ Грами “ и „ Оскар “ Лейди Гага – Judas. „ Много й се кефя. Огромното ми терзание до момента ми изигра неприятна смешка. Но каквото сабя покаже. “ „ Много крепко начало! Изненадан съм, пеенето вървеше доста добре, само че и танците се получиха “, показа Фънки.

Димо и Ралица се превъплътиха в звезден дует - певицата, претърпяла невероятни метаморфози, Бритни Спиърс и поп кралицата Мадона и провокираха бурни овации в залата с песента Me Against The Music.

„ Ние сме в потрес, още осмисляме какво ни се падна. Голяма работа ще би трябвало да хвърлим тук. Има и рап, и пеене, и танци. Това е най-голямата лъжица, която ще би трябвало да преглътнем. Трябва да сме доста секси “, споделиха те. „ Много сте положителни! “, безапелационен бе Асен Блатечки. " Димо се показа ужасно! ", даде своята оценка Фънки.

Следваща на сцената се качи победителката от предишния лайв Дара, на която Бутонът на шанса отреди да влезе в обувките на британската поп тайфа Right Said Fred и да извърши международния им шлагер I’m Too Sexy (дебютното парче на първия им албум Up (1992). „ Поздравявам всички фитнес фанатици с това парче! Очаква се устойчиво пеене “, показа Дара. " Докара ужасно тембъра! ", показа Хилда Казасян.

Христо Петков се впусна в следващото предизвикателство с облика на Joan jett The Blackhearts. Той трябваше да изпее песента I love Rock n roll, оглавила класацията на  Billboard Hot 100 в продължение на 7 седмици през 1982 година „ Мисля, че ще се получи доста забавен облик. Смятам да подвигна публиката на крайници! “ „ Това ти е най-якото осъществяване “, безапелационен бе Асен Блатечки.

Керана подвигна настроението на феновете с облика на Майли Сайръс и хитовото парче Flowers, петата ария от четвърт век насам, изкачила се до върха на Billboard за пет седмици и трансформирало се в най-слушания шлагер в Съединени американски щати. „ Налага се много да разнообразявам, с цел да напипам спецификата на гласа й. Движенията й демонстрират свободата, която излъчва. “

Яна подпали сцената в облика на бунтарката Гери-Никол и извърши песента „ Бутай “, писана от известният композитор в поп фолк средите Даниел Ганев. Клипът към песента е сниман в първокласен хотел на екзотичния остров Бали. „ Мисля, че ще се оправя с туърка, само че гримьорите би трябвало да се постараят с грима. “

Тома се преобрази в колумбийската дива Шакира и изпя международния шлагер „ Whenever, Wherever “, заемащ челните места в музикалните топкласации през 2002 година. 

„ Тя сменя доста тембъра си. Трудно е да не преминеш границата. Колумбийският съблазън се преплита с ориенталския. Ще бъде топ осъществяване. “ " Очаквах, че ще се провалиш! Но акцентира доста хубаво гласа й. Нямам думи. Феноменален си! ", отсече Фънки.

След като предходната неделя направи изключителна реплика на Едит Пиаф през днешния ден Христо Гърбов влезе в ролята на незабравимия оперетен актьор Видин Даскалов и изпя емблематичната ария „ Дай ми целувка “. „ Той е извънреден и обичам оперетата като род – в нея има всичко! “

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР