Ся вече можеш да ме почерпиш едно кафе за 5

...
Ся вече можеш да ме почерпиш едно кафе за 5
Коментари Харесай

Борисов към дядо Евлогий: Ся вече можеш да ме почерпиш едно кафе

" Ся към този момент можеш да ме почерпиш едно кафе за 5 минути на драго сърце. ", сподели Бойко Борисов на игумена на Рилския манастир свещеник Евлогий Адрианополски, откакто се похвали със свършената работа.
Премиерът отиде до Светата обител, с цел да нагледа по какъв начин върви ремонтът на свлачището край манастира, за който кабинетът отпусна 6,5 млн. лева след молба на отеца. И откакто се оказа, че в борбата с ковид, страната не помни, че би трябвало да даде пари и за заплатите на монасите - Борисов незабавно даде обещание, че това ще бъде поправено, въпреки в началото да имаше обаян кръг - страната споделяше, че Светият синод е виновен, а синодът твърдеше противоположното.
" Както дадох обещание предишния път 6,5 млн. лева за пътя. Работим. Видяхте го, снимаха го, гледаха го. Ще работим по-бавно да не рискуваме живота на строителите. Защото колкото и Господ да бди над нас, би трябвало и ние да внимаваме. Така че това го направихме. В сряда мина на Министерски съвет, това, което пожела Рислата света обител, и в този момент към този момент имаш и 1,6 млн. лева за пречиствателната станция. Толкова, колкото си споделил на финансовия министър ", сподели Борисов.
Съобщиха, че е излязъл и в Държавен вестник, добави го отец Евлогий.
Така че в този момент вие си възлагате. Построявате си, да се знае, че към този момент всичко е чисто, което се излива в реката.
Друг скандал обаче се заформи в Рилския манастир - Борисов и антуража му в Рилския манастир - без маски на закрито (ВИДЕО)
Какво още сподели Борисов на дядо Евлогий можете да видите в това видео:
Сподели с твоите другари
Заедно с премиера е районният министър Петя Аврамова. Как върви ремонтът на свлачището и какви препоръки даде премиера на служащите вижте в идващите видеа:
Сподели с твоите другари
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР