Swift Go е модерен лаптоп, създаден за професионалисти в движение,

...
Коментари Харесай

Acer Swift Go – създаден за работа в движение


Swift Go е съвременен преносим компютър, основан за експерти в придвижване, студенти и създатели
(снимка: Acer)

П ървите портативни компютри в новата продуктова линия Acer Swift Go ще дебютират на ревюто CES 2023 в Лас Вегас тази седмица. Тези компактни и леки преносими компютри са предопределени за актуалните експерти, които постоянно работят в придвижване, за създатели и студенти.

Моделите Swift Go впечатляват с съвременен, ултрапреносим дизайн и напреднали технологии за продуктивност, наред с всички нужни принадлежности за потребителите в придвижване – с цел да останат продуктивни и свързани. Същевременно преносимите компютри са леки и елегантни, като съчетават остри ръбове и структурни линии за по-изтънчен външен тип.

Линията с премиера на CES включва два модела: Swift Go 16 (SFG16-71) и Swift Go 14 (SFG14-71), които употребяват OLED екрани с високи честоти на освежаване. Дисплеят дава живи, реалистични изображения с пикова бляскавост от 500 нита, 100% DCI-P3 цветова гама и VESA DisplayHDR True Black 500 сертификация.

Както подсказва името му, Swift Go 16 има 16-инчов 3.2K OLED екран с резолюция 3200×2000 и 120Hz периодичност на освежаване, до момента в който Swift Go 14 идва с 14-инчов 2.8K OLED екран с резолюция 2880×1800 и 90Hz периодичност на освежаване.

Swift Go 14 има 14-инчов 2.8K OLED екран 2880×1800 и периодичност на освежаване 90Hz
(снимка: Acer)

Дългите часове работа, учене и игра със Swift Go са улеснени, с помощта на TÜV Rheinland Eyesafe узаконяването на екраните, усъвършенствани за продуктивност в съразмерност 16:10, тъч алтернатива и клавиатура с подсветка. Тъчпадът с OceanGlass в допълнение обезпечава безпрепятствено и продуктивно преживяване при скролиране.

Задвижвани от 13-о потомство Intel Core H-series процесори и валидирани с платформа Intel Evo, новите Swift Go 16 и Swift Go 14 са високопроизводителни ноутбуци, проектирани за през целия ден работа – с повече от 9,5 часа живот на батерията. Процесорите Intel Core от 13-о потомство с технология Intel Movidius  VPU2 са снабдени с изкуствен интелект, който разрешава премиум видео връзки и безпроблемна интеграция.

Swift Go включват и технология Intel Unison за елементарно свързване с устройства под Android или iOS, което придава по-голяма повсеместност на преносимите компютри. Новото решение слага компютъра в центъра на всички действия и дава независимост за работа сред операционни системи, безпроблемно прекачване на файлове, позвънявания, известия и ръководство на вести – всичко това на един екран.

Swift Go е подготвен да поеме задания за работа, учене и креативен планове
(снимка: Acer)

И двата преносимия компютър разполагат с усъвършенствана система за отклоняване на топлината TwinAir с двойни вентилатори, двойни топлинни тръби D6 и клавиатура със засмукване на въздух. Така повърхностите на устройствата се поддържат хладни, а тяхната продуктивност и надеждност се покачват.

Елегантният дизайн на 14,9-милиметровото алуминиево шаси е усъвършенстван със съответствие на екрана към корпуса 90% и ултратънки странични рамки. 14-инчовият модел има тесни рамки от 4,15 мм и тежи по-малко от 1,3 кг. 16-инчовата версия е със странични рамки с дебелина 4,2 мм и тежи към 1,6 кг.

Swift Go 16 и Swift Go 14 са подготвени да поемат задания за работа, учене и креативен планове. Моделите разполагат с набор от портове, в това число USB Type-C с Thunderbolt 4, HDMI 2.1 и MicroSD читател на карти.

Swift Go 16 има 16-инчов 3.2K OLED екран 3200×2000 и периодичност на освежаване 120Hz
(снимка: Acer)

Двата нови преносимия компютър имат също PurifiedView функционалности за видеоконференции, в това число замъгляване на фона, автоматизирано рамкиране и Eye Contact. Уеб камерата 1440p с технология Temporal Noise Reduction (TNR) обезпечава висококачествена видео връзка даже в условия на слаба светлина. Комбинацията с технология Acer PurifiedVoice, която понижава шума благодарение на изкуствен интелект, обезпечава ясни изображения и аудио за конферентни диалози.

Модерен безжичен модул Wi-Fi 6E поддържа преносимите компютри надеждно свързани. Както Swift Go 16, по този начин и Swift Go 14 могат да одобряват до 2 TB PCIe Gen 4 SSD и до 16 GB LPDDR5 памет.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР