Свят Тръмп пред Fox News: Полицията не е третирана правилно

...
Свят Тръмп пред Fox News: Полицията не е третирана правилно
Коментари Харесай

Тръмп пред Fox News: Полицията не е третирана правилно

Свят Тръмп пред Fox News: Полицията не е третирана вярно " Ужасна обстановка, само че не може да се съпротивляваш на полицейски чиновник ", разяснява събитията в Съединени американски щати в изявление президентът 18 юни 2020, 10:57  Тръмп за Болтън: Ненормалник, искаше война
Тръмп за Болтън: Ненормалник, искаше война
 Сражение сред Индия и Китай, десетки починали
Сражение сред Индия и Китай, десетки починали
 DW: Човекът, който учи американските служители на реда да убиват
DW: Човекът, който учи американските служители на реда да убиват
 Берлин: Американските бойци не са тук, с цел да отбраняват Германия
Берлин: Американските бойци не са тук, с цел да отбраняват Германия
 Съединени американски щати притискат режима на Асад със наказания против съдружниците му
Съединени американски щати притискат режима на Асад със наказания против съдружниците му
 Учени: Вълните на Южния океан ще стават по-високи поради стоплянето
Учени: Вълните на Южния океан ще стават по-високи поради стоплянето
 Законопроект: До 10 година затвор за опозоряване на монументи във Англия
Законопроект: До 10 година затвор за опозоряване на монументи във Англия
 Ново ликвидиране на негър в Съединени американски щати подпали Атланта
Ново ликвидиране на негър в Съединени американски щати подпали Атланта

мериканският президент Доналд Тръмп съобщи, че полицията в страната не е била "третирана заслужено " и отбрани белия служител на реда, прострелял негър по-рано в Атланта, откакто служителят на реда беше упрекнат в ликвидиране, предава Агенция Франс Прес.

"Смятам, че е ужасна обстановка, само че не може да се съпротивляваш на полицейски чиновник ", сподели американският президент по отношение на гибелта на Брукс в изявление пред Fox News.

Полицейският чиновник от Атланта Гарет Ролф беше упрекнат за убийството на афроамериканеца Рейшард Брукс, който той прострелял в гърба. Според очевидци на случката служителят на реда по-късно ритнал Брукс, до момента в който той кървял на земята.

Ново ликвидиране на негър в Съединени американски щати подпали Атланта

Смъртта му идва по-малко от месец откакто Джордж Флойд, афроамериканец от Минеаполис, беше задушен от чиновник на реда, което провокира огромни митинги против расизма и полицейския произвол, както и вълнения в Съединени американски щати и по света.

Сблъсъци с полицията и всеобщи митинги след гибелта на негър в Съединени американски щати

"Надявам се с него (обвиненият полицай) да се отнесат заслужено, защото полицията не беше третирана по обективен метод в тази стана ".

"Но още веднъж, не можете да се съпротивлявате на служител на реда по този метод. И те са се озовали в доста ужасяващ спор и вижте по какъв начин свърши всичко. Много неприятно ", сподели още президентът.

По-рано Тръмп подписа заповед за промени в полицията, в това число възбрана за душенето при арест. Критиците на президента, в това число представителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси обаче разкритикуваха това решение като незадоволително.

DW: Защо полицията в Съединени американски щати е толкоз могъща

"Слабата изпълнителна заповед на президента е надалеч от това, което е нужно, с цел да се оправим с епидемията от расова неправда и полицейски произвол ", сподели тя в изказване.

Тръмп на собствен ред осъди изказванията на опозиционната Демократическа партия в изявлението си по Fox News.

"Те не вършат нищо и желаят да отстранен финансирането (на полицията), желаят да отстраняват полицейски ръководства ", сподели той.



Статуи на прицел: До какво ще докара събарянето им

След седмици на митинги в Съединени американски щати поради гибелта на Джордж Флойд президентът Доналд Тръмп подписа през днешния ден декрет за промяна в полицията. Тя планува усъвършенствано образование за служителите на реда и основава база данни за чиновници, против които има тъжби за приложимост на несъразмерна мощ, съобщи Асошиейтед прес.

В изказване в Розовата градина при Белия дом Тръмп акцентира нуждата от налагане на по-високи стандарти в органите на реда и изрече съболезнования към скърбящите фамилии. Същевременно президентът републиканец похвали голямото болшинство служители на реда като самоотвержени чиновници на обществото и насочи рецензии към демократите.

Хиляди стачкуваха в Париж с крясъци "всички ненавиждат полицията "

"Намаляването на престъпността и повишението на стандартите не са противоречащи си цели ", сподели той, до момента в който подписваше указа в наличието на представители на полицията и Конгреса. "Американците знаят истината. Без полиция има безпорядък. Без закон има безредица и без сигурност има злополука ", добави Тръмп.

Преди подписването президентът одобри в Белия дом родственици на мъже и дами, убити в конфликт с полицията.

След убийството на Флойд: Вашингтон се готви за най-големия митинг против расизма

"Това е най-тежката рецесия от Втората международна война насам "

Джордж Флойд е бил инфектиран с ковид, разкрива аутопсията

40 години затвор може да получи служителят на реда, умъртвил Джордж Флойд

Протестите в Съединени американски щати: Социалните мрежи са безпорядък
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Доналд Тръмп Съединени американски щати.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  89 нови случая на ковид, трима умряли 89 нови случая на ковид, трима умряли  Ангелкова: ГЕРБ е зад тила на премиера, ще устоим Ангелкова: ГЕРБ е зад тила на премиера, ще устоим  Тома Биков за компроматите: Направено е смешно. Посланието е по-важно Тома Биков за компроматите: Направено е смешно. Посланието е по-важно  Блокираха квартал в Перущица поради случаи на ковид Блокираха квартал в Перущица поради случаи на ковид  1 Продават ли се рискови играчки за децата в онлайн платформите  1 Без карантина за влизащи у нас от 8 страни от през днешния ден  1 Вижте по какъв начин минават нашенци през границата с Гърция --> Пaрите ни  Продават ли се рискови играчки за децата в онлайн платформите Продават ли се рискови играчки за децата в онлайн платформите  Без карантина за влизащи у нас от 8 страни от през днешния ден Без карантина за влизащи у нас от 8 страни от през днешния ден  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Почина мъжът с COVID-19, летувал на Кайт къмпинг „ Градина Почина мъжът с COVID-19, летувал на Кайт къмпинг „ Градина " - Теми в развиване | Vesti.bg  112 нови случаи на ковид у нас, 5 нови жертви 112 нови случаи на ковид у нас, 5 нови жертви  <br> " />
"Травмата е доста огромна. Шокът е голям "
 <br> Наричаха я " />
Наричаха я "чудовище ". Днес тя е звезда в мрежата
Виц на деня - Aло? - Здравейте! - Mи, на 38 съм, пия, пуша, кажете вие нещо за себе си? - Г-не, ние продаваме арматура... - Но тука… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Росатом, Framatome и GE Steam Power ще вземат участие дружно за АЕЦ Росатом, Framatome и GE Steam Power ще вземат участие дружно за АЕЦ " Белене " Това заяви министърът на енергетиката Теменужка Петкова  Акция против битовата престъпност в Кубрат Акция против битовата престъпност в Кубрат Претърсват се два адреса  Архив Астрономи откриха регулярен радиосигнал от космоса Източникът е непотвърден, само че резервира регулярността си над 500 дни  Цветомир Найденов Цветомир Найденов за Божков: Крие се като мишка в Дубай Бившият съучастник на Васил Божков сложи под подозрение неговите изказвания, че е дал 67 млн. лв. на хора от властта  Искрен Веселинов, Обединени патриоти Искрен Веселинов: Най-неубедителното са 500-евровите банкноти в " Бояна " " Нелепо е да се счита, че в една държавна спалня, някой ще държи камари с евра ", разяснява депутатът от " Обединените патриоти "  Зареждаш 22 литра, плащаш – 26: Измама или неточност Зареждаш 22 литра, плащаш – 26: Измама или неточност Нито една институция не управлява газовите уредби в България, колонките с пропан-бутан се ревизират единствено по стикери от инспекторите  <p>Близките на <strong>убития</strong> в <strong>Борисовата градина</strong> Георги търсят справедливост</p> Йоан Матев се изправи пред съда, околните на убития Георги стачкуваха против мярката " домакински арест " По-леката мярка за неотклонение на Матев провокира протестно спокойно шествие пред Съдебната палата в София  Какво е положението на детето, което падна от втория етаж на детска градина в Пловдив Какво е положението на детето, което падна от втория етаж на детска градина в Пловдив Инцидентът стана през вчерашния ден  Колона от тежкотоварни коли на границата с Гърция Колона от тежкотоварни коли на границата с Гърция Българите още веднъж минават единствено след проявление на персонална карта  Уникална находка, откриха мистериозно яйце на 68 млн. години край Антарктида Уникална находка, откриха мистериозно яйце на 68 млн. години край Антарктида То е второто най-голямо яйце, намирано в миналото  Социалните мрежи може да имат по-малко отбрани Социалните мрежи може да имат по-малко отбрани Американският Департамент по правораздавания предложи нов закон с повече отговорности за платформите  Тревога, COVID-19 усилва замърсяването в международния океан Тревога, COVID-19 усилва замърсяването в международния океан Използвани маски за лице, защитни ръкавици - това са единствено част от " находките ", на които еколозите се натъкват  Как две 100-годишни монахини, претърпели испанския грип, пребориха и COVID-19 Как две 100-годишни монахини, претърпели испанския грип, пребориха и COVID-19 Сестра Бруна Бегати е на 102 години, а сестра Еуриче Антики - на 106  <p>Колкото повече, толкоз повече: тестваме BMW X6 M50i</p> Колкото повече, толкоз повече: тестваме BMW X6 M50i Този автомобил предлага от всичко в обилие, коства пъклен доста и е изработен за хората, които могат да си го разрешат. Това не значи, че би трябвало да го анатемосваме, и Мечо Пух е алчен, само че всички го харесваме.  Фото заем: Владимир Иванов " Омаж ". Приятната изненада на отгатването

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР